1. december 2020
Pølsevognen er lukket, og nu også kørt væk fra havnen i Holbæk, hvor den har været i fire uger. Foto: Allan Rasmussen
Pølsevognen er lukket, og nu også kørt væk fra havnen i Holbæk, hvor den har været i fire uger. Foto: Allan Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Midlertidig pølsevogn er lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midlertidig pølsevogn er lukket
Holbæk - 19. maj 2020 kl. 15:01
Af Morten D. Christensen

Der har været god afsætning i røde og ristede pølser og hvad maven nu eller begærer fra sortimentet i en pølsevogn.

Men efter fire uger på Holbæk Havn skal pølsevognens ejer, Sten Flemming Borre fra Havnsø, nu finde en ny placering. I søndags var sidste åbningsdag.

Pølsevognen har haft en midlertidig tilladelse til at stå på havnen. Ifølge Sten Borre var det en prøveperiode, hvor blandt andet de eksisterende og faste spisesteder på havnen har haft mulighed for at komme med bemærkninger til pølsevognen, og det har ført til, at tilladelsen ikke bliver forlænget, oplyser Sten Borre.

Alternativ plads

Han har været meget tilfreds med holbækkernes interesse for pølsevognen, og han havde også gerne ladet den stå i endnu en periode.

- Det har været et godt sted, og mange har tilkendegivet, at de gerne så, at vores vogn fortsat var der, siger Sten Borre.

Egentligt var det slet ikke meningen, at pølsevognen skulle have haft en plads på Holbæk Havn. Men som med som mange andre ting fik coronavirus vendt op og ned på det normale.

- Vi lejer normalt vores vogne ud til private fester, byfester, festivaler og så videre. Men det har været umuligt på grund af corona-situationen, og så fik jeg den idé, at vi kunne stille en vogn op på havnen, og det fik vi lov til, siger Sten Borre.

Nu vender det

Efter nogle måneders nedlukning af store dele af samfundet og ikke mindst aflysning af fester, kan Sten Borre dog godt mærke, at der er lidt mere normale tilstande på vej, hvor

- Det vender nu. Der vil helt sikkert komme mere efterspørgsel, fordi flere nu vil holde deres fester, siger Sten Borre.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk