25. februar 2020
Kansas City Stompers med Rikke Mølgaard og Huset i Hagested, kulturhus og forsamlingshus, er gået sammen om en festlig torsdag den 3. oktober. Foto: PR-foto
Kansas City Stompers med Rikke Mølgaard og Huset i Hagested, kulturhus og forsamlingshus, er gået sammen om en festlig torsdag den 3. oktober. Foto: PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Middag med et jazzet tvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middag med et jazzet tvist
Holbæk - 11. september 2019 kl. 21:37
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Har I ikke lyst til besøg af Danmarks ældste jazzorkester, blev der spurgt. Jo, tak, blev der svaret, det kombinerer vi lige med en middag.

Sådan blev det til, at første torsdag i oktober bliver en fest i Huset i Hagested.

Husets vært, Helle Westerbye-Juhl, sørger for maden, og Kansas City Stompers med sangeren Rikke Mølgaard sørger for den musikalske underholdning.

- Kapelmester Niels Abild kontaktede mig, og jeg syntes, det var en god ide, Vi har haft forskellige arrangementer, men syntes, der manglede et stort band. Kansas City Stompers har et godt navn og plejer at trække mange mennesker til, siger Helle Westerbye-Juhl.

Kansas City Stompers er kendt af mange og har været legeplads for mange danske musikere og akkompagneret en stribe kendte sangere som Lill Babs, Gitte Hænning, Otto Brandenburg og Sanne Salomonsen.

Rikke Mølgaard har sunget med bandet i mange år. Hun har medvirket i tv-programmer som Sommersang i Mariehaven og Hit med Sangen.

Hun har også sunget med en række danske og udenlandske orkestre fra bigbands til trio og en enkelt guitarist.

Døren åbnes klokken 17, klokken 18 er der middag, og to timer efter begynder Kansas City Stompers og Rikke Mølgaard at spille og synge. Der kan købes billetter med og uden middag.

Kansas var bebops vugge og fødested for store navne som Count Basie, Coleman Hawkins, Charlie Parker og Ben Web­ster, navne og musik, der blev inspirationen for Kansas City Stompers.

Men orkestret har bevæget sig i flere stilarter fra jazz til pop og påstår, at man altid vil kunne opfylde et ønske fra publikum. Det kan afprøves i Huset i Hagested den 3. oktober.

Niels Abild, Holbæk, opfordrer til at være hurtigt ude.

- Når vi spiller i Nykøbing Sjælland, er der udsolgt mindst fem dage før, forklarer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk