14. oktober 2019
Så er vi klar til at se, hvad Butik Marianne kan byde på i forårsmodeshowet.
gallery icon

Se billedserie

Så er vi klar til at se, hvad Butik Marianne kan byde på i forårsmodeshowet.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messen, der stadig trækker folk til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messen, der stadig trækker folk til
Holbæk - 25. marts 2018 kl. 18:01
Af Agner Ahm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Målet var ambitiøst: Der skulle dukke 1300 mennesker op i Svinninge Sportscenter i weekenden, før Lions Club Svinninge var parat til at kalde den 13. udgave af Svinninge Messen for en succes.

Men søndag ved middagstid var der ro i sjælen hos Benny Jørgensen og Per Munksgaard fra de arrangerende løver: Billetsalget gik fint. Og med blandt andet en modeopvisning som trækplaster søndag eftermiddag så det rigtig godt ud:

- Alt tyder på, at vi kommer i mål, konstaterede Benny Jørgensen.

Og der var vitterligt mange besøgende på de over 40 meget forskellige stande. Netop det brede udvalg - fra ost og dametøj til forsikring og politik - er formentlig en del af forklaringen på, at Svinninge Messen er i live, hvor egnens andre gamle messer stort set alle er væk.

- Det handler ikke bare om at sælge alle stande. Der skal variation til, og det er lykkedes godt i år. Vi har flere ting, der henvender sig til det kvindelige publikum - det manglede vi lidt sidste gang, bemærkede Benny Jørgensen.

Svinninge Messen blev skabt for 30 år siden, og de første år blev den holdt hvert andet år. Siden 2000 har det været hvert tredje år, og dét handler også om ikke at trække for store veksler på udstillerne, som lægger et stort arbejde i deres stande.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk