21. september 2021
Rickie Solo spillede til den første gang lørdagsunderholdning for en måned siden. På lørdag er han tilbage og underholder foran Café X. PR-foto/Holbæk Byforum.
Rickie Solo spillede til den første gang lørdagsunderholdning for en måned siden. På lørdag er han tilbage og underholder foran Café X. PR-foto/Holbæk Byforum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere sommermusik i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere sommermusik i centrum
Holbæk - 29. juli 2021 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard

Tre kendte ansigter står på lørdag klar til at levere ugens sommerunderholdning i centrum af Holbæk. Denne gang er der musik fra klokken 10.30 til 14.30, hvor det er Guitar Guy, Rickie Solo og Thor, som underholder.

Guitar Guy, alias Claus Schlütter, er på lørdag tilbage i bybilledet med covers og egne numre. Han spiller denne gang foran Café Korn.

Ricki Susic fra Hørve er manden bag Ricki Solo, som også er tilbage i sommermusik-regi den kommende lørdag. Ricki Solo synger og spiller akustisk guitar ud for Café X, og repertoiret er populære syng-med-numre, pop- og rock-klassikere og Melodi Grand Prix-numre.

Endnu en 'genganger' er den lokale musiker Thor Blauner Clausen, der er en af Holbæk Byforums faste 'husmusikere'. Han er tilbage på lørdag med spillemandsmusik og hyggelig underholdning foran No5 i Nygade.

Det er Holbæk Byforum, som arrangerer sommerkoncerterne i centrum.

Lørdagsunderholdningen fortsætter til og med lørdag den 7. august med enten to eller tre solister hver gang.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk