17. april 2021
Ældre må leve med mere snavs og beskidt sengetøj, hvis tilbud om rengøring til de svageste ældre i Holbæk ændres fra hver tredje til hver fjerde uge. Foto: Chresten Bergh
Ældre må leve med mere snavs og beskidt sengetøj, hvis tilbud om rengøring til de svageste ældre i Holbæk ændres fra hver tredje til hver fjerde uge. Foto: Chresten Bergh
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere snavs og beskidt sengetøj hos ældre i Hobæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere snavs og beskidt sengetøj hos ældre i Hobæk
Opdateret 25. januar 2017 kl. 08:35
Holbæk - 23. januar 2017 kl. 13:57
Af Margit Pedersen

Rengøring hver fjerde uge kan blive virkeligheden for ældre med brug for hjælp i Holbæk Kommune. I dag er det hver tredje uge. Mere snavs og beskidt sengetøj er prisen for at få budget 2017 til at hænge sammen på ældreområdet.

arrow Læs også: FOA frygter flere fyringer

Det er dog endnu kun administrationens bud på at omsætte budget 2017's rammer til handling. Inden skal en stribe forringelser i høring i Ældrerådet og medarbejderudvalget, da det også medfører fyring af cirka ti medarbejdere og ændrede arbejdsvilkår på plejecentre.

Pernille Kruse (V), formand for udvalget Aktiv hele livet erkender, at forringelserne ikke kan undgå at gå ud over nogle ældre. Men hun tror ikke, ældre risikerer at leve med uhumske toiletter og ligge i tisselagener. Medarbejderne, der kommer for at yde personlig pleje, vil tørre op og skifte sengetøj. Og det er efter hendes bedste mening de færreste, der kun får rengøring og skift af sengetøj, siger hun til Nordvestnyt mandag.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk