2. juni 2020
Gang- og cykelbroen over Valdemar Sejrsvej er stadig spærret. Men formentlig kun meget få dage endnu. Foto: Kaj Ove Jensen
Gang- og cykelbroen over Valdemar Sejrsvej er stadig spærret. Men formentlig kun meget få dage endnu. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meget tæt på genåbning af genstridig bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meget tæt på genåbning af genstridig bro
Holbæk - 21. september 2019 kl. 09:03
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Heller ikke i denne uge lykkedes det at få genåbnet gang- og cykelbroen over Valdemar Sejrsvej i Holbæk. Meldingen lyder nu, at det sandsynligvis bliver tirsdag eller onsdag i næste uge.

arrow Læs også: Nu sker det - broen åbner

Tidligere på ugen fortalte projektleder Lars Brandt Christensen fra Holbæk Kommunes Byggeri og Infrastruktur, at arbejdet var blevet genoptaget i tirsdags, og at det var ventet, at broen mellem Tåstrup Byvej og Tåstrup Møllevej formentlig kunne genåbne fredag.

Det var i går, men her stod spærringerne der stadig.

- Det er gået ret godt. Men der er et enkelt element mere, der skal rettes til, og det nåede entreprenøren ikke i denne uge. Arbejdet skulle blive færdig mandag, forklarer Lars Brandt Christensen.

Når arbejdet er afsluttet, skal kommunens rådgiver Niras bruge det meste af tirsdagen på at sikre sig, at alt er i orden.

- Der skal gå meget galt, før broen ikke åbner tirsdag eller onsdag i næste uge. Ja, der er kommet lidt yderligere forsinkelse, men man er jo altid optimistisk, når man udtaler sig. Og det har vist sig, at der er igen har været en mindre påvirkning, siger Lars Brandt Christensen.

Årsagen til forsinkelsen er i denne omgang er, at det først sent blev opdaget, at lejerne ved tre ud af syv elementer havde forskubbet sig en anelse ved monteringen.

- Man skulle faktisk have fat i alle syv elementer, mens man havde regnet med, at to kunne blive liggende. Det er vigtigt, at det gøres ordentligt, og den ros skal entreprenøren (Zacho-Lind A/S, red.) have, at de ikke prøver at jage noget igennem, siger Lars Brandt Christensen.

Oven på betonsøjlerne er der indstøbt rustfrie vederlagsplader. Over dem lægges nogle rustfrie stålplader og mellem disse og de store elementer placeres nogle neopren-­lejer. Det var enkelte af disse lejer, der havde forskubbet sig.

arrow Åbning af bro er udsat igen-igen
16. august 2019 kl. 15:12 Opdateret: kl. 15:42
arrow Vej spærret af arbejde med bro
10. juli 2019 kl. 10:30 Opdateret: kl. 10:30
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk