21. januar 2019
Der blev kun solgt 200 ud af i alt 350 billetter, da Medina gav intimkoncert i HAL-E. Men konceptet handler slet ikke om at tjene penge, siger leder Michael Palsgaard. 

Foto: Mads Teglers / Visque
gallery icon

Se billedserie

Der blev kun solgt 200 ud af i alt 350 billetter, da Medina gav intimkoncert i HAL-E. Men konceptet handler slet ikke om at tjene penge, siger leder Michael Palsgaard. Foto: Mads Teglers / Visque
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medina gav underskud i HAL-E: Koncept handler ikke om penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medina gav underskud i HAL-E: Koncept handler ikke om penge
Holbæk - 07. januar 2018 kl. 12:31
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften indtog Medina den lille scene i HAL-E på Østre Havnevej i Holbæk. Med bare 350 billetter til salg var arrangementet solgt som en intimkoncert - og det blev det også.

For med godt 200 solgte billetter blev der rigeligt plads til at komme helt tæt på, da den ukronede popdronning indtog scenen akkompagneret af to musikere.

- Vi taber helt sikkert penge i aften, men det er okay, meldte leder af HAL-E, Michael Palsgaard, da Medina havde spillet aftenens sidste nummer.

Til sammenligning blev der meldt om fuldt hus, da rockguitarist og sangskriver Tim Christensen gik på scenen i det rå lokale i november.

- Sådan er det. Så taber vi lidt her, og så trækker vi lidt hjem et andet sted. Tingene skal sådan set bare løbe rundt, for vi kommer aldrig til at tjene penge på de her intimkoncerter. Og det skal vi heller ikke, forklarer den daglige leder og arrangør af koncerterne.

Ifølge Michael Palsgaard er fokus i stedet på at give noget til Holbæk, som han mener, at byen mangler: Et godt musiksted, der er selvfinansieret, og som bringer folk sammen.

- Vi skal ud af denne her endeløse ørkenvandring, som Holbæk er i kulturelt. Derfor sætter vi en ære i at bidrage, siger han og peger blandt andet på, at alle folk på stedet får deres løn.

- I stedet for bare at hive op af posen som et kommunalt støttet projekt med frivillige, så betaler vi penge til Holbæk. Og det vil være en større gevinst i sidste ende.

Vil have Holbæk på landkortet

Som koncertsted satser man med egne ord på at »bide skeer med de bedste i branchen« og ønsker af den grund også at tiltrække gæster fra andet end lokalområdet.

- Folk skal komme her for at få en ordentlig oplevelse til en god pris. Vi vil gerne give folk noget at snakke om - også udenfor Holbæk til gavn for Holbæk, forklarer Michael Palsgaard.

Og tilsyneladende skal der ikke mere til end en søgning på Google, før den drøm kan blive til virkelighed.

Thomas Granbjerg fra Brøndby fandt frem til koncerten, da han skulle købe årets julegave til sin niece, Celina på 11 år.

- Jeg fandt billetterne ret nemt på internettet. Og selvom vi aldrig har været i Holbæk før, så er der jo ikke ret langt, fortæller han og indskyder, at han gerne ville komme igen.

- Konceptet med de små koncerter kan noget andet. Intimiteten gør oplevelsen mere speciel, påpeger han.

Den næste koncert i HAL-E bliver med Mads Langer den 3. marts, hvor leder og arrangør Michael Palsgaard melder om en næsten udsolgt koncert. Derefter går Noah på scenen den 5. maj.

Begge gange bliver der arrangeret bustransport fra København, og alle koncerter bliver fremført som små, intime musikoplevelser med pre- og afterparty.

- Nogle steder maser man bare folk ind og serverer noget kold fadøl. Vi vil gerne noget andet og noget mere, konkluderer Michael Palsgaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk