14. november 2019
Martin Vilhelmsen i restauranten, som har fået en gevaldig makeover: - Det gælder om at være lidt kreativ.Fotos: Claus Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Martin Vilhelmsen i restauranten, som har fået en gevaldig makeover: - Det gælder om at være lidt kreativ.Fotos: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Martin viser ansigt i nye omgivelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin viser ansigt i nye omgivelser
Holbæk - 11. november 2019 kl. 04:57
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kostbart? Det ved jeg nu ikke. Men vi har været kreative.

Martin Vilhelmsen, indehaver af »Martin's Gastro« på Smedelundsgade 39C, er godt tilfreds.

Restauranten med plads til 30 har lige fået den helt store makeover.

Det kan ses og mærkes. Den fremtræder helt ny. Nye farver, flotte store sort-hvide fotos med flot præsenteret mad fra eget køkken. Her illustreres, at de selv laver pommes frites og selv bager brødet, der indgår i retterne.

På en af væggene palletræ med brændt overflade. Den flambering er klaret med en gasbrænder, fortæller kokken, som er identisk med indehaveren.

De nye rustikke omgivelser signalerer hygge.

- Køkkenet har også fået en tur med nyt udstyr, oplyser Martin Vilhelmsen, 34 år.

Sæson nummer 10

Han - holbækker og uddannet kok på Postgården i Lyngby - har drevet stedet med restaurant, takeaway og catering siden sommeren 2010.

Et sted med hjemmelavet typisk dansk mad, lavet fra bunden. Dansk mad til frokost og som middagsmad. Noget for enhver smag.

Julefrokost-tid

Lige nu er der så småt ved at blive gjort klar til en travl tid op til jul.

Det er 10. sæson, »Martin's« byder på takeaway julefrokost.

- Helt klassisk med sild, æg, rejer, laks, leverpostej, medister, frikadeller og risalamande med kirsebærsovs. Der plejer at være knald på, så snart vi åbner for salget af julefrokosterne midt i november, fortæller Martin Vilhelmsen, som er begyndt at tage mod bestillinger. Julefrokosterne laves frem til og med 2. juledag.

Også julemiddage

»Martin's« holder også i år fast i sin tradition med at tilbyde julemiddage.

- Det er julemiddage med and og flæskesteg, og middagen gøres klar til levering og afhentning lillejuleaftensdag.

- Det er ikke mindst en del ældre mennesker, der bestiller julemiddagen hos os. Fordi de ikke kan lave julemaden selv eller bare ikke orker det. Vi hygger os med det - med at komme ud med maden og ønske glædelig jul, siger Martin Vilhelmsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk