12. december 2019
Martin Holm Larsen deltager i tredje sæson af Korpset på Tv2
gallery icon

Se billedserie

Martin Holm Larsen deltager i tredje sæson af Korpset på Tv2
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Martin flytter grænser på tv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Martin flytter grænser på tv
Holbæk - 16. juli 2019 kl. 06:33
Af Michael Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver torsdag klokken 20 sidder Martin Holm Larsen og familien fra Jyderup ekstra spændte foran tv'et.

Det gør de, fordi Martin Holm Larsen har deltaget i det ekstreme tv-program »Korpset«. Det er et program, der tester deltagerne i, hvad det vil kræve at blive optaget i Jægerkorpset.

Instruktørerne er jægersoldaterne Thomas Rathsack og Erik Jørgensen, mens tidligere frømand Simon Staun står for prøvelserne i vand.

Over syv dage bliver deltagerne gradvist nedbrudt fysisk og psykisk med forskellige øvelser til lands og vands, og for Martin Holm Larsen - eller »nummer ti«, som han bare kaldes i programmet - var det også en intens oplevelse at være med.

- Det var en helvedes-uge, sagt med et smil. Man kan ikke sammenligne det med noget. Det er det mest ekstreme, jeg har prøvet over så lang en periode. Du kan ikke finde et setup, som er lige så grænseoverskridende. Men det var en fantastisk oplevelse. Det var spændende at træde ind i en ny verden, hvor de er ligeglad med, hvem og hvad du er i dit civile liv. Her er du et nummer, siger Martin Holm Larsen.

Korpset sendes hver torsdag klokken 20, og selvom han ikke må fortælle, om han ender med at vinde det hele, fortæller hovedpersonen, at afsnittet nu på torsdag bliver et specielt et af slagsen.

Her er jyderupperen i særligt fokus, og seerne har dermed mulighed for at komme tættere på den 46-åriges prøvelser i programmet og hans dagligdag i Jyderup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk