16. december 2017
Meldingen om manden med jagtgeværet blev taget meget alvorligt af politiet, der mødte talstærkt op i området omkring stationen.
gallery icon

Se billedserie

Meldingen om manden med jagtgeværet blev taget meget alvorligt af politiet, der mødte talstærkt op i området omkring stationen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand med jagtgevær ikke fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand med jagtgevær ikke fundet
Opdateret 21. april 2017 kl. 18:00
Holbæk - 21. april 2017 kl. 17:00
Af Lisbeth A. Rasmussen og Cecilie L. Tolversen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag eftermiddag var Midt- og Vestsjællands Politi mødt talstærkt op ved Holbæk Station. En person havde observeret en mand lægge et jagtgevær ned i en taske ved viadukten ved Valdemar Sejrsvej på vej mod stationen.

arrow Læs også: Politi: Bliv i retssalen

Politiet oplyste på Twitter klokken 13.17, at manden blev set for kort tid siden. Han var iført sort hættetrøje og er muligvis afrikaner, lød beskrivelsen.

Klokken 13.50 oplyste Midt- og Vestsjælllands Politi, at togdriften på stationen blev genoptaget. Den var ellers kortvarigt indstillet, mens politiet afsøgte stationen og området omkring uden at finde hverken den bevæbnede mand eller noget mistænkeligt.

Selvom politiet kun modtog en enkelt anmeldelse, blev mistanken om en bevæbnet mand i byen taget meget alvorligt i lyset af, at Retten i Holbæk i øjeblikket behandler terrorsagen fra Kundby.

Personer i Retten i Holbæk, hvor Kundby-sagen var i gang, blev bedt om ikke at forlade retten, før eftersøgningen blev indstillet. Det blev den omkring klokken 16, selvom manden ikke blev fundet. Sagen overgår nu til politiets efterforskere.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk