22. oktober 2020
Politiet og brandvæsenet måtte torsdag morgen hjælpe en 51-årig mand i Holbæk, som hang ud over en altan med hovedet nedad. Foto: Kenn Thomsen
Politiet og brandvæsenet måtte torsdag morgen hjælpe en 51-årig mand i Holbæk, som hang ud over en altan med hovedet nedad. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand hang ud over altan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand hang ud over altan
Holbæk - 20. februar 2020 kl. 11:59

Både politi, beredskab og ambulance måtte torsdag morgen ved 6-tiden køre til Birkevænget i Holbæk.

arrow Læs også: Mand på altan kan intet huske

Her hang en 51-årig mand, som kun var iført underbukser, ud over en altan i førstesals højde med hovedet nedad. Mandens fod sat fast ved et rør på altanen. Det oplyser Martin Bjerregaard, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Han fortæller videre, at da den 51-årige var blevet frigjort og var kommet ned, blev han kørt til skadestuen, fordi han var nedkølet og omtumlet. Derfor havde politiet torsdag formiddag heller ikke haft mulighed for at afhøre manden.

Det er derfor også uklart, hvordan og hvorfor den 51-årige var endt i den position, han var. Den 51-årige bor selv i Birkevænget, men på 2. sal og altså ikke ved den altan, hvor han hang.

Ifølge Martin Bjerregaard er det desuden uvist, hvor længe den 51-årige havde siddet fast. Men en anden beboer i området havde ved 2-3-tiden hørt mærkelige lyde, dog uden at kunne lokalisere, hvor de kom fra.

Det var en helt tredje borger, som i første omgang slog alarm, da han skulle ud at ryge og så den 51-årige på altanen, oplyser politiet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk