20. oktober 2019
Bevæbnet politi mandag eftermiddag og aften i flere timer til stede i Akselholm, mens man ledte efter den 42-årige mand, der nu er sigtet for drabsforsøg.
gallery icon

Se billedserie

Bevæbnet politi mandag eftermiddag og aften i flere timer til stede i Akselholm, mens man ledte efter den 42-årige mand, der nu er sigtet for drabsforsøg.
Foto: Johnny D. Pedersen - Skadestedsfotograf.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænd var i konflikt før skudepisode i landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænd var i konflikt før skudepisode i landsby
Holbæk - 10. april 2019 kl. 11:17
Af Palle Mogensen og Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to mænd, der mandag eftermiddag var henholdsvis gerningsmand og offer i en skudepisode i landsbyen Akselholm ved Jyderup, kendte hinanden i forvejen og havde en konflikt. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til dagbladet Nordvestnyt onsdag.

arrow Læs også: Mand skudt i hovedet med haglgevær: 43-årig bekendt tiltalt for drabsforsøg

- Der er en intern konflikt mellem de to mænd. Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad konflikten handler om, men jeg kan i hvert fald sige, at vi ikke kan knytte de to mænds konflikt til andre bandekonflikter. Heller ikke den tidligere konflikt i Holbæk, siger politiets kommunikationsmedarbejder, Charlotte Tornquist, med henvisning til sidste efterårs konflikt i Holbæk mellem Bandidos og en gruppering fra Vang-kvarteret.

Ved skudepisoden blev en 43-årig mand fra Kongens Lyngby livsfarligt kvæstet, da han blev ramt i blandt andet ansigtet af skud fra et haglgevær, som blev affyret af den 42-årige mand, der bor på gerningsstedet.

Politiet mener, at den skuddramte 43-årige, der nu er uden for livsfare, var til stede på adressen i Akselholm i forbindelse med den påståede konflikt med den 42-årige beboer.

Der har på Facebook været flere kommentarer om, at den 43-årige mand skulle være lærer på Behandlingsstederne Søbæk i Jyderup.

Erik Filthuth, leder af Søbæk, bekræfter over for Nordvestnyt, at den 43-årige har været ansat de seneste to måneder, men at han nu ikke længere arbejder på Søbæk.

Hans tilstedeværelse på adressen i Akselholm har ikke haft noget at gøre med hans ansættelse på Søbæk, siger Erik Filthuth.

Hos politiet ser man heller ikke umiddelbart nogen sammenhæng mellem den 43-åriges ansættelse i Jyderup og skudepisoden mandag eftermiddag.

Den 42-årige mand blev efter et lukket grundlovsforhør tirsdag varetægtsfængslet i fire uger frem til den 7. maj.

Han nægter sig skyldig i drabsforsøg på den 43-årige mand fra Kongens Lyngby, men han erkender grov vold.

Sn.dk skrev tirsdag, at den 42-årige blev anholdt på gerningsstedet mandag aften klokken 19.22 - mere end tre timer efter skudepisoden.

Onsdag præciserer Midt- og Vestsjællands Politi, at anholdelsen skete et andet sted, men dog i nærheden af gerningsstedet.

- Han var flygtet fra stedet og havde gemt sig et sted i området, og det er så først nogle timer senere, at vi finder frem til ham, siger Charlotte Tornquist til Nordvestnyt onsdag.

I de mellemliggende timer var der et større opbud af svært bevæbnede politifolk i og omkring Akselholm, men selve anholdelsen foregik ifølge politiet uden dramatik.

arrow Skuddrama i landsby: 42-årig sigtet bor selv på gerningsstedet
09. april 2019 kl. 15:10 Opdateret: kl. 15:23
arrow 42-årig anholdt for skud med haglgevær
09. april 2019 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:51

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk