23. oktober 2019
Mads Buus Madsen var i de seneste godt fem år leder af ssp-arbejdet, ungdomsklubberne og ungdomsskolen i Holbæk Kommune. Billedet her er fra 2007.
gallery icon

Se billedserie

Mads Buus Madsen var i de seneste godt fem år leder af ssp-arbejdet, ungdomsklubberne og ungdomsskolen i Holbæk Kommune. Billedet her er fra 2007.
Foto: Foto: Christian Mikkelsen (Mik)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mads Buus Madsen er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Buus Madsen er død
Opdateret 10. juli 2019 kl. 17:46
Holbæk - 10. juli 2019 kl. 16:45
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mads Buus Madsen, Holbæk, er død, 57 år. Han afgik ved døden 1. juli efter en trafikulykke ved Skanderborg nogle dage forinden.

Mads Buus Madsen var en mand med både en stor familie og en endnu større berøringsflade med masser af mennesker i Holbæk Kommune i kraft af sit arbejde med unge mennesker.

I de seneste godt fem år var Mads Buus Madsen leder af fritids- og forebyggelsesarbejdet i UngHolbæk, og dermed havde han blandt andet det overordnede ansvar for kommunens ssp-arbejde, ungdomsskolen og ungdomsklubberne.

Mads Buus Madsen blev født og voksede op på Djursland, inden han som ung mand blev soldat og senere besluttede sig for at blive politimand. I 1986 begyndte han på politiskolen, og efter endt uddannelse blev han ansat i bevillingsafdelingen i Københavns Politi.

I første halvdel af 1990'erne flyttede Mads Buus Madsen og familien til Holbæk, og i 1996 flyttede han også sin arbejdsplads til Holbæk og det lokale politi.

Her var han indtil 2007, hvor han tog springet til en stilling som ungdomsklubkoordinator i Holbæk Kommune.

Allerede i 2002 var han sideløbende med arbejdet som politibetjent blevet klubmedarbejder, fordi han godt kunne lide arbejdet med de unge mennesker.

Mads Buus Madsen blev senere leder af ssp-arbejdet, og han kæmpede konstant for de unge.

Mads Buus Madsen efterlader sin hustru gennem 20 år, Gitte, og syv børn i alderen 17 til 29 år. Han var ikke biologisk far til dem alle, men, som han sagde i et interview her i avisen i 2007, betragtede parret alle syv børn som »dine, mine og vores børn«.

Familien betød meget for ham, og han holdt af at bruge tid sammen med dem - for eksempel i sommerhuset i Odsherred, som han brugte meget tid på i fritiden, hvor han også kunne lide at løbe og cykle.

Så potentialet i folk
Både familien og kollegerne kendte Mads Buus Madsen som et varmt og omsorgsfuldt menneske, som man altid kunne stole på.

Han var ofte god for en sjov bemærkning og kunne godt lidt at sprede god stemning i sine omgivelser. Nogle gange var det Mads Buus Madsen selv, der grinede højest af sine egne vittigheder, men hans hjertelige latter fik straks alle andre til at grine med.

Kollegerne i UngHolbæk kendte ham som en leder, der værnede om sine medarbejdere og fik dem til at tro på sig selv. Mads Buus Madsen havde en særlig evne til at se potentialet i folk, og han har mange gange fundet medarbejdere til stillinger, som de ikke havde set sig selv i.

Det var under en køretur på motorcykel, at Mads Buus Madsen 28. juni blev påkørt på motorvejen ved Skanderborg og pådrog sig meget alvorlige kvæstelser. Han afgik ved døden mandag den 1. juli.

Mads Buus Madsen bisættes torsdag den 11. juli klokken 14 fra Margrethe-Kapellet i Holbæk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk