17. januar 2018
Fjordlandet Open foregår fra kysterne. (Arkiv)
gallery icon

Se billedserie

Fjordlandet Open foregår fra kysterne. (Arkiv)
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lystfiskere klar til havørredkonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lystfiskere klar til havørredkonkurrence
Holbæk - 13. oktober 2017 kl. 14:49
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 27.-29. oktober er der igen konkurrence for lystfiskerne i Fjordlandet Open.

Konkurrencen, som tidligere har været holdt på Orø, er flyttet til Holbæk, men lystfiskerne vil stadig bruge alle de gode fiskelokaliteter i hele kommunen.

- Holbæk Kommune råder over nogle af Danmarks bedste fiskesteder for kystfiskeri på grund af årtiers miljøindsats. Derudover egner vores fjordområder og kyststrækninger sig rigtigt fint til fiskeri langs kysten, som i konkurrencen her i oktober, fortæller Holbæks turistchef Anne-Grete Sørensen:

- Det passer også perfekt, at Fjordlandet Open er en havørredkonkurrence, for det er en art, vores område er særligt rig på. Og så er det en miljøbevidst konkurrence, en catch and release, hvor man sætter sin fangst ud igen, når den er målt og fotograferet.

Havørredkonkurrencen indgår i det større samarbejde med Fishing Zealand, der arbejder for at udvikle bæredygtig lystfisketurisme og forbedre de lokale fiskemuligheder.

- Samarbejdet med Fishing Zealand giver mening på flere forskellige områder, forklarer Kasper Vinding, som er miljømedarbejder i Holbæk Kommune:

- Dels gennem den miljøpleje Fishing Zealand bidrager med i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund og lokale, frivillige lystfiskere, dels den markedsføring af de gode muligheder for lystfiskeri, vi har her i kommunen. Et synligt bevis er blandt andet den fiskeguide, der nu er udgivet med kort over de lokale fiskepladser, og den omtale vi indtil videre har fået i både danske og udenlandske medier.

- Pr-værdien af samarbejdet med Fishing Zealand kan faktisk opgøres i kroner og udgjorde sidste år 650.000 kroner i form af omtale i trykte medier, hvor det især er de tyske medier, som har fået øjnene op for Holbæk som et fantastisk fiskeområde, supplerer turistchef Anne-Grete Sørensen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk