16. januar 2018
Det var tilsyneladende helt med vilje, at et træ blev fældet, så det væltede ud over Hjortholmvej. Ifølge Niels Jørgen Jensen kan man se det på den tilbagestående træ­stub.Foto: Niels Jørgen Jensen
Det var tilsyneladende helt med vilje, at et træ blev fældet, så det væltede ud over Hjortholmvej. Ifølge Niels Jørgen Jensen kan man se det på den tilbagestående træ­stub.Foto: Niels Jørgen Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyssky træfældere på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyssky træfældere på spil
Holbæk - 14. marts 2017 kl. 12:57
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En række tilfælde af tilsyneladende umotiverede træfældninger har inden for de sidste 14 dage fundet sted i den sydlige del af Holbæk Kommune.

Det seneste fandt sted sent søndag aften.

Niels Jørgen Jensen på Hjortholmvej ved Tølløse lå i sin seng ved 23-tiden og bemærkede, at der pludselig blev brugt en motorsav i nærheden.

- Jeg kunne høre, at motorsaven kørte, så blev den standset, mens en bil kørte forbi, og så gik den i gang igen. Så kunne jeg høre et brag, da noget ramte vejen, fortæller han.

Niels Jørgen Jensen undrede sig over larmen på det sene tidspunkt og stod derfor op og gik udenfor for at se, hvad der skete

Her opdagede han, at et cirka 20 meter højt træ lå hen over Hjortholmvej, og at en lastbilchauffør allerede havde slået alarm.

Tre tilfælde ved Ugerløse
Også i området omkring Ugerløse har der været fældet træer i aften- og nattetimerne, oplyser Ole K. Jensen, der er formand for Ugerløse Lokalforum.

På Nederskovvej, Tølløsevej og Sorøvej har personer med motorsav været i gang, men her er træerne ikke væltet ud over vejen.

- Men det ser ud, som om det var meningen, at det var det, der skulle ske. De har bare ikke haft helt styr på, hvad de har foretaget sig, fortæller Ole K. Jen- sen.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi fortæller kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard, at sagen om de fældede træer foreløbig bliver behandlet som almindeligt hærværk.

- Men det er klart, at hvis nogen med vilje har væltet et træ ud over en mørk vej, så er det en noget mere alvorlig sag. Men vi har umiddelbart ikke noget belæg for at tro, at det er tilfældet, fortæller han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk