8. april 2020
Lune Carlsen trækker folk til, og Jyderup Musikforening er tæt på at have solgt alle billetter til fredagens koncert med Kim Larsen coverversioner. PR-foto
Lune Carlsen trækker folk til, og Jyderup Musikforening er tæt på at have solgt alle billetter til fredagens koncert med Kim Larsen coverversioner. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lune Carlsen hitter i stationsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lune Carlsen hitter i stationsbyen
Holbæk - 26. februar 2020 kl. 19:24
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Meldingen er kun få billetter tilbage. Nogle bruger det som et salgstrick, men her der den god nok. Lune Carlsen hitter i Jyderup allerede før han går på scenen i Skarridsøsalen.

Jyderup Musikforening kan næsten melde alle 150 billetter solgt til fredagens koncert med Jan »Lune« Carlsen, der synger, ligner og agerer som Kim Larsen.

Han begyndte for sjov for mange år siden at imitere Kim Larsen. Det blev til lidt optræden med band, inden han selv blev opdaget og i dag turnerer med de mange Kim Larsen hit sammen med sin makker, guitaristen, trommeslageren med mere Søren Sebber Larsen .

Det er publikumsfavoritter som »Kvinde min«, »Køb bananer«, »Midt om natten« og »Rabalderstræde«, og publikum får i tilgift et show med to musikalske legemænd.

De resterende billetter købes via Jyderup Musikforenings hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk