22. oktober 2020
Michael Plengaard - måske bedre kendt som Mik fra duoen Mik & Pylle - står lørdag på scenen i Store Merløse sammen med Lotte Riisholt. PR-foto
Michael Plengaard - måske bedre kendt som Mik fra duoen Mik & Pylle - står lørdag på scenen i Store Merløse sammen med Lotte Riisholt. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lotte Riisholt og Mik spiller op til halbal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lotte Riisholt og Mik spiller op til halbal
Holbæk - 21. november 2019 kl. 17:36

Der er lokalt islæt, når Klub 91 på lørdag den 23. november holder halbal i Store Merløse Fritidscenter i tidsrummet fra klokken 20 til 01.

Det er nemlig dansktopstjernen Lotte Riisholt, der bor i Holbæk, som står på scenen ved lørdagens fest. Og det gør hun sammen med Michael Pjengaard, der måske er bedre kendt som Mik fra duoen Mik & Pylle.

Lotte Riisholt er en efterspurgt rundt omkring i det ganske land, hvor hun både spiller koncerter og medvirker i radio- og tv-programmer.

Hun udgav for et par år siden albummet »Fra den gamle jukebox«, og ifølge en pressemeddelse er hun på trapperne inden for et par måneder med en opfølgning, der kort og godt hedder »Fra den gamle jukebox 2«. Det bliver eftersigende en hyldest til 70'ernes dansesteder.

Det er muligt at spise i forbindelse med lørdagens halbal, og det kræver bestilling senest fredag klokken 16 på telefon 57 80 16 20 eller 21 90 11 50.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk