13. juni 2021
Lars Christensen og de øvrige ejere bag Soho Lounge & Music Bar overvejer i øjeblikket, om man skal foretage ændringer i indretningen, så man igen kan åbne natklubben, der har været lukket siden marts. Billedet er taget ved en tidligere lejlighed.
Lars Christensen og de øvrige ejere bag Soho Lounge & Music Bar overvejer i øjeblikket, om man skal foretage ændringer i indretningen, så man igen kan åbne natklubben, der har været lukket siden marts. Billedet er taget ved en tidligere lejlighed.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt natteliv har forskellige overvejelser om nye corona-regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Lokalt natteliv har forskellige overvejelser om nye corona-regler
Holbæk - 17. august 2020 kl. 11:18
Af Morten D. Christensen

Der har været trange kår siden marts, hvis man hører til dem, der kan lide en god tur i byen til ud på de lyse timer.

arrow Læs også: Diskoteksejer har ikke et øje tørt: Planer om genåbning er både »magisk« og »uventet«

Corona-nedlukningen har ramt ikke mindst natklubberne, der fortsat ikke må åbne, selv om det i forsommeren så ud til, at de kunne vende tilbage her i august.

Men med de aktuelle stigende smittetal i Danmark, blev Folketingets partier i fredags enige om, at natklubberne fortsat skal være helt lukkede foreløbigt til den 31. oktober.

Til gengæld er der lempelser på vej for cafeer og restauranter, som fra den kommende weekend får mulighed for at holde åbent til klokken 02, hvor de i de seneste måneder har skulle sende folk hjem ved midnat.

Blandt natklubberne i Holbæk er der lidt forskellige meldinger om, hvad man nu vil gøre i kølvandet på de nye retningslinjer.

Hos The Old Irish Pub i Vestergade i Holbæk melder man sig klar til at udvide åbningstiden til klokken 02 i weekenderne. I forvejen har pubben siden genåbningen i midten af juni haft åbent til midnat.

- Vi kommer selvfølgelig til at holde åbent til klokken 02 i weekenderne. Men det kommer først til at ske, når vi kender de helt præcise retningslinjer, som politiet endnu ikke har meldt ud, siger Kasper Toft Jørgensen, chief marketing officer i selskabet bag kæden The Old Irish Pub, til dagbladet Nordvestnyt mandag.

Han tilføjer, at man rent fysisk har indretningen på plads, og at man er klar til holde længere åbent, så snart politikernes overordnede rammer i aftalen om fase 4 er omsat til en konkret vejledning.

Helt så klart er billedet ikke hos Soho Lounge & Music Bar, der har afdelinger i Kanalstræde i Holbæk og i Roskilde. Begge steder har været lukket siden marts.

- Vi ville selvfølgelig meget gerne have kunnet åbne igen her i august, men det er op til myndighederne at vurdere, om det er sundhedsmæssigt forsvarligt, og vi følger de retningslinjer, der bliver udstukket, siger Lars Christensen, medejer af Soho Lounge & Music Bar.

Han siger, at man lige nu er i overvejelser om at ændre indretning, så Soho vil kunne fungere efter reglerne for cafeer og restauranter og ikke natklubber.

- Vi er i gang med en proces, hvor vi overvejer, hvad vi skal gøre, men jeg kan ikke sige noget om, hvad vi ender med at beslutte. Det skal også hænge sammen med, hvad vores gæster efterspørger, lyder det fra Lars Christensen, der ikke udelukker, at man kan finde forskellige løsninger for Sohos to klubber i Holbæk og Roskilde.

Det er ikke lykkedes avisen at få kontakt til Club Harlekin i Nygade i Holbæk for en kommentar.

arrow Ikke alle natklubber er lige vilde med genåbning
31. juli 2020 kl. 12:08 Opdateret: kl. 11:51
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk