25. august 2019
Bedemand Elsebeth B. Andersen med Ulla Hasfeldt og Anders Hjorth-Jørgensen fra Tornved Lokalhistoriske Forening. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Bedemand Elsebeth B. Andersen med Ulla Hasfeldt og Anders Hjorth-Jørgensen fra Tornved Lokalhistoriske Forening. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalhistorie i begravelsesvinduerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalhistorie i begravelsesvinduerne
Holbæk - 17. februar 2019 kl. 19:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter opfordring fra bedemand Elsebeth B. Andersen, udstiller Tornved Lokalhistoriske Forening i øjeblikket billeder og gamle landkort i begravelsesforretningens vinduer på Holbækvej i Jyderup.

- Jeg gik en tur i arkivet og i magasinet, hvor jeg konstaterede at vi jo havde det hele stående og ret hurtigt kunne stille de ønskede effekter op hos begravelsesforretningen, så det blev hurtigt effektueret, fortæller lokalhistoriker Anders Hjorth-Jørgensen fra foreningen.

I vinduerne kan man se motiver fra Mørkøv, Knabstrup og Jyderup. Der er fotostater opklæbet på pap, landkort og luftfotos i vinduerne.

- Jeg har lagt mærke til at mange stiller sig op og studerer vinduerne, når de eksempelvis har været hos bageren efter brød. Sådan var det også sidste søndag formiddag, hvor jeg var på arbejde i et par timer. Det gør mig oprigtigt glad, siger bedemanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk