10. december 2018
Fire ud af 14 grunde er solgt og yderligere to er der interesserede købere til, fortæller ejendomsmæglerne Joan Jensen, Michael Nielsen og trainee Daniel Madsen.
gallery icon

Se billedserie

Fire ud af 14 grunde er solgt og yderligere to er der interesserede købere til, fortæller ejendomsmæglerne Joan Jensen, Michael Nielsen og trainee Daniel Madsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale byggegrunde er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale byggegrunde er sat til salg
Holbæk - 24. februar 2018 kl. 10:12
Af Elisa Hauerbach
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svinninge: Indtil videre er der 14 byggemodnede grunde til salg på Ringstedvej i Svinninge, men der kommer mange flere.

- Man har valgt at etablere området i forskellige etaper, så nye boligejere ikke skal have byggerod og larm som nærmeste naboer, forklarer ejendomsmægler Joan Jensen fra Real Mæglerne i Jyderup og Svinninge.

De lokale realmæglere står for salget af byggegrundene, der ligger på Ringstedvej - i forlængelse af et eksisterende villakvarter. Området ligger centralt, med den offentlige skolesti lige ved siden af, og kun cirka 500 meter til skole, daginstitution, fritidstilbud og sportshal. Byens fire dagligvarebutikker ligger også i nærheden - omkring en kilometer fra boligområdet.

Fire af grundene er allerede solgt, og købere til yderligere to er meget interesserede. Arkitekt & Ingeniørfirmaet 2T præsenterer det bæredygtige og familievenlige skitseprojekt, som er godt i gang med at blive realiseret.

Grundene sælges byggemodnede, hvilket vil sige at der er etableret vej, vand, el og kloak. Det er efter eje

Planen er at få området udstykket med almene, såvel som private boliger, som kan berige området og danne ramme for stor livskvalitet for kommende beboere.

Der er vedtaget en lokalplan 10.01 som regulerer områdets byggeriers placering og udseende. Lokalplanen indeholder blandt andet vejledning for byggeriets udformning. I forbindelse med opførelsen af de nye huse, er der regler om farve og materialevalg, der skal overholdes. Men indenfor disse relativt få retningslinier, er det muligt at få bygget præcis det hus man ønsker sig. Der kan bygges i ét, halvandet eller to plan, inddelt i områder i udstykningen.

- Mange ønsker bæredygtighed og cO2 neutral opvarmning, det man kalder for 0-energi huse. Derfor er der skabt mulighed for at få opvarmet sit hus ved hjælp af eksempelvis jordvarme og varmepumper. Andre kan blive tilsluttet naturgas, fortæller Joan Jensen videre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk