25. marts 2019
Folkekøkkenet samler hver uge op mod 80 mennesker til fællesspisning. Om sommeren foregår det under åben himmel.  Foto:Sidesporet.
gallery icon

Se billedserie

Folkekøkkenet samler hver uge op mod 80 mennesker til fællesspisning. Om sommeren foregår det under åben himmel. Foto:Sidesporet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale aktiviteter i sommerferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale aktiviteter i sommerferien
Holbæk - 11. juli 2018 kl. 20:30
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man har lyst til at deltage i lokale aktiviteter i sommerperioden, kan det være en god idé at lægge vejen forbi Filmtorvet i Holbæk.

Hver onsdag aften mellem klokken 18 og 20 er der veteranbiltræf med blandt andet amerikanerbiler og veteranbiler, hvis ejere gerne fortæller om bilerne.

Alle kan komme og udstille deres køretøj, blot det har mindst 35 år på bagen.

Onsdag og torsdag er caféen på Filmtorvet åben mellem klokken 16 og 20.

Torsdag aften er afsat til udendørs mad og hygge i Folkekøkkenet. Spisningen begynder klokken 18. Madbilletter købes på Sidesporets hjemmeside.

Endelig er der hver lørdag formiddag mellem klokken 10 og 14 salg af grøntsager i Havnemarkedet (i caféen). I samme tidsrum afholdes der bagagerumssalg på pladsen foran Kulturbiografen.

Alle er velkomne til at komme med deres bil og slå bagagerumsklappen op og sælge løs af deres overskud af ting og sager. Eneste krav er, at der ikke er tale om nyproducerede varer eller noget spiseligt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk