18. juni 2021
Sådan så den seneste udgave af Tølløse Festival ud, da den blev holdt i august 2019 på sportspladsen. Lørdag den 21. august i år vender festival tilbage, men nu på Tølløse Fælled.
Sådan så den seneste udgave af Tølløse Festival ud, da den blev holdt i august 2019 på sportspladsen. Lørdag den 21. august i år vender festival tilbage, men nu på Tølløse Fælled.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal musikfestival gennemfører - med scene midt mellem publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal musikfestival gennemfører - med scene midt mellem publikum
Holbæk - 08. juni 2021 kl. 18:39
Af Morten D. Christensen

Det er nu sikkert og vist, at der bliver holdt Tølløse Festival i år. Det sker lørdag den 21. august, og det bliver for første gang på Tølløse Fælled ved Kvarmløsevej.

arrow Læs også: Frivillige er ikke i tvivl: Tølløse Festival 2021 skal gennemføres

Gruppen bag Tølløse Festival, der genopstod i 2017 efter 18 års fravær, har netop kundgjort, at man ser sig i stand til at gennemføre årets festival. 2020-udgaven måtte aflyses på grund af corona-restriktioner, og arrangørerne lægger ikke skjul på, at det har krævet mange overvejelser og grundigt arbejde, før man var klar til at sige »go«.

- Det har da været nogle vanskelige måneder, hvor vi har skullet finde ud af, hvad der kunne lade sig gøre i forhold til retningslinjerne. Så vi er meget glade for, at vi har fundet en måde at gennemføre Tølløse Festival på i år, siger Steen Bjerregaard fra gruppen bag Tølløse Festival.

Én scene, to sektioner

For at leve op til de gældende krav vil årets festival blive anderledes end de forudgående i 2017, 2018 og 2019. Som nævnt er selve pladsen ny, idet man forlader sportspladsen.

I år vil festivalpladsen bestå af én, åben scene i midten, og så to sektioner med plads til hver 500 publikummer på begge sider af scenen, der vil kunne ses fra begge sider. Hver sektion får egne boder med mad og drikkevarer, så de to grupper ikke blandes med hinanden undervejs.

- Vi glæder os til at prøve sådan en udendørs scene af. Normalt har Tølløse Festival haft to telte med scener, men nu bliver det anderledes i år, og så må vi se, hvilke erfaringer vi gør os, siger Steen Bjerregaard.

Tølløse Festival har da også tilføjet »Open Air« til årets titel.

I øvrigt har man indtil videre to lokale navne- på plakaten, »The Formænd« og »Never2Late«.

Forsalg af billetter

Steen Bjerregaard regner med, at billetter til Tølløse Festival bliver sat til salg i løbet af denne uge via hjemmesiden Billetto.dk. Børn og unge under 18 år har gratis adgang, men skal stadig have en billet.

- Vi skal leve op til nogle krav vedrørende eventuel smitteopsporing, og derfor vil vi som udgangspunkt sælge billetter i forsalg, så vi ved hvem deltagerne er, forklarer Steen Bjerregaard.

Holbæk Kommune har stillet en underskudsgaranti på 60.000 kroner i udsigt til årets udgave af Tølløse Festival, ligesom festivalen også nyder godt at støtte fra sponsorer og fonde.

arrow Se billeder: Festival på tværs af generationer
17. august 2019 kl. 19:15 Opdateret: kl. 19:16
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk