29. januar 2020
Holbæk Sportsby er udstyret med 10 petanquebaner, og når der skal holdes DM vil grusparkeringspladsen bliver inddraget til flere baner.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk Sportsby er udstyret med 10 petanquebaner, og når der skal holdes DM vil grusparkeringspladsen bliver inddraget til flere baner.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal klub trækker første officielle DM til nyåbnet sportsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal klub trækker første officielle DM til nyåbnet sportsby
Holbæk - 16. august 2019 kl. 12:23
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er glæde hos både Petanque Holbæk og i Holbæk Sportsby, efter at Holbæk-klubben har fået tildelt værtskabet for DM i den populære kuglesport i 2020.

arrow Læs også: Petanquebaner får nyt grus - måske

Klubben Petanque Holbæk har gennem længere tid arbejdet på at få DM-turneringen til Holbæk, og i sidste uge modtog man så den glade nyhed fra turneringsudvalget i Dansk Petanque Forbund om, at anstrengelserne havde båret frugt.

- Det er vi selvfølgelig glade for. Og vi glæder os til at være værter for DM og alle de mennesker, der kommer til Holbæk i den anledning, siger Glenn Bernstein, bestyrelsesmedlem i Petanque Holbæk og tovholder på det kommende DM, til dagbladet Nordvestnyt fredag.

Turneringen finder sted over fire dage i perioden fra 2. til 5. juli, og arrangøren forventer knap 1000 aktive pentanque-spillere på banerne i Holbæk Sportsby i løbet af de fire dage. Det er landets bedste pentanque-udøvere, der deltager i DM-turneringen.

Det er første gang, Petanque Holbæk skal være vært for DM. Klubben er for nylig flyttet fra sine hidtidige baner på Højen til Holbæk Sportsby, og man har i sine bestræbelser på at blive godkendt som vært slået på, at sportsbyen giver en god ramme for turneringen.

Og for Holbæk Sportsby, der åbnede for mindre end to måneder siden, markerer den kommende petanque-turnering det første officielle danmarksmesterskab inden for alle sportsgrene, som er henlagt til sportsbyen.

- Vi er meget tilfredse med, at Holbæk Sportsby er blevet vurderet som et godt sted til DM i petanque. Det bekræfter, at vi har faciliteter, der lever op til de krav, der stilles, siger Carsten Damgaard, direktør i Holbæk Sportsby.

Selvom DM i petanque nu er det første kendte DM i sportsbyen, udelukker Carsten Damgaard ikke, at en anden sportsgren kan nå at overhale Petanque Holbæk med et DM, der bliver holdt før turneringen i juli.

- Jeg ved, at andre foreninger i Holbæk Sportsby barsler med at holde DM, men det er ikke på plads endnu, siger Carsten Damgaard.

Læs mere om det kommende DM i petanque i dagbladet Nordvestnyt Holbæk-Odsherred fredag.

arrow Skuffet over baner til petanque
29. juni 2019 kl. 09:14 Opdateret: kl. 17:38

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk