16. september 2019
Kenneth Jensen fra Nybolig Jyderup/Svinninge ser frem til et rekordgodt påskesalg. Privatfoto
Kenneth Jensen fra Nybolig Jyderup/Svinninge ser frem til et rekordgodt påskesalg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal ejendomsmægler spår power-påske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal ejendomsmægler spår power-påske
Holbæk - 18. april 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godt vejr, rekordlave renter, lavt boligudbud og nye ejendomsvurderinger er de perfekte betingelser for en rekordpåske på boligmarkedet.

-Påsken i år vil nok gå over i historien som en af de vildeste på boligmarkedet i nyere tid, lyder meldingen fra Kenneth Jensen, der er indehaver af Nybolig Jyderup & Svinninge.

- Der plejer altid at være lidt flere købere og sælgere i markedet, når påsken rammer, men i år tror jeg, det bliver noget særligt. For det første falder påsken sent - med stor chance for godt vejr at se på boliger i, og for det andet har boligrenterne netop sat ny bundrekord på 1 procent i fast rente, og det vil helt sikkert skabe ekstra hype, siger Kenneth Jensen.

Rekordpåske i sigte
Han peger også på de nye ejendomsvurderinger, som ventes at træde i kraft i 2020 - med nye skattesatser i 2021.

- Der har været en del debat om de nye ejendomsvurderinger, og jeg tror, mange er i tvivl om, hvilken effekt de får. Ved at handle før, de træder i kraft, kommer man som udgangspunkt ikke til at betale mere, og den tanke tror jeg også vil få en del flere til at stille skarpere på deres boligsituation i påsken, hvor der er tid til at tage familien med ud og se på bolig, siger Kenneth Jensen.

Samtidig er der antallet udbudte boliger faldet siden 2016 med over 4.000 boliger.

- Historisk er boligudbuddet ikke særlig højt lige nu, og med den viden vil man som sælger umiddelbart have nogle gode kort på hånden i forhold til perioder med mange boliger på markedet, så alt i alt er alle forhold til stede for en rekordpåske på boligmarkedet, siger Kenneth Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk