25. februar 2020
Der er stor tilfredsfred hos formanden for Venstre i Holbæk Kommune, Inge Neander (tv.), med valget af Jakob Ellemann-Jensen som ny formand og leder af partiet.
Der er stor tilfredsfred hos formanden for Venstre i Holbæk Kommune, Inge Neander (tv.), med valget af Jakob Ellemann-Jensen som ny formand og leder af partiet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal V-formand: Nu skal regeringen have opposition

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal V-formand: Nu skal regeringen have opposition
Opdateret 21. september 2019 kl. 14:14
Holbæk - 21. september 2019 kl. 13:26
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med valget lørdag af Jakob Ellemann-Jensen som ny partiformand for Venstre og Inger Støjberg som partiets næstformand er det tid til at se fremad.

arrow Læs også: Gruppeformand glæder sig over nyt V-formandskab

Sådan lyder det i en kommentar fra Inge Neander, formand for Venstre i Holbæk Kommune, da sn.dk fanger hende på telefon fra Herning kort før klokken 13, hvor Venstres ekstraordinære landsmøde netop var slut.

- Det betyder alt, at Jakob Ellemann-Jensen nu er valgt som formand. Det betyder, at Venstre kan komme videre, og at vi igen kan blive et parti uden fløjkampe og splittelse, siger Inge Neander.

Venstre holdt lørdag ekstraordinær landsmøde udelukkende for at vælge ny formand og næstformand efter henholdsvis Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen, der trak sig fra posterne i slutningen af august efter flere ugers internt rivegilde i det borgerlige parti.

Inge Neander betegner den nye formand, der blev valgt uden modkandidater, som en »meget samlende« person.

Samtidig er Holbæk-formanden glad for valget af Inger Støjberg som ny næstformand. Der var kampvalg til den post, og Inger Støjberg fik 577 stemmer, mens den eneste anden kandidat, folketingsmedlem Ellen Trane Nørby måtte nøjes med 206 stemmer.

- Hun (Inger Støjberg, red.) er utroligt dygtig og kender Christiansborg indefra. Og så står hun fast på det, hun mener, lyder Inge Neanders skudsmål af den nye næstformand.

Der var hemmelig afstemning på landsmødet, og Inge Neander vil ikke oplyse, hvem hun stemte på. De delegerede fra vælgerforeningen i Holbæk var stillet frit i valget mellem Inger Støjberg og Ellen Trane Nørby.

Med styr på rollefordelingen i Venstre er Inge Neander overbevist om, at Venstre nu igen kan stå samlet indadtil. Og det skal bruges til at vise styrke udadtil.

- Nu kan vi give regeringen opposition. Den har i for lang tid ikke fået modstand nok, men det kommer til at ændre sig nu, siger Inge Neander til sn.dk, inden hun lørdag eftermiddag haster videre til et møde i Venstres hovedbestyrelse.

arrow Borgmester efter formandsvalg: Det rigtige makkerpar for Venstre
21. september 2019 kl. 13:43 Opdateret: kl. 13:43
arrow V i Slagelse: Super godt med ro på
21. september 2019 kl. 13:41 Opdateret: kl. 13:41
arrow Tilfreds Hasselriis: Strålende med Støjberg og Ellemann
21. september 2019 kl. 13:33 Opdateret: kl. 13:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk