19. december 2018
Seksårige Storm Hafstrøm var meget interesseret i de små fisk. Måske fanger han nogle af dem, når de er store nok til det, på en af fisketurene med morfar.
gallery icon

Se billedserie

Seksårige Storm Hafstrøm var meget interesseret i de små fisk. Måske fanger han nogle af dem, når de er store nok til det, på en af fisketurene med morfar.
Foto: Lisbeth A. Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lørdag aften gik i fisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag aften gik i fisk
Holbæk - 15. april 2018 kl. 09:59
Af Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

33.500 små ørreder blev lørdag ved 19.30-tiden postet ud i mundingen af Tuse Å ved Åkalvebroen på Nykøbingvej vest for Holbæk.

Så man kan vist roligt sige, at aftenen gik i fisk for de fremmødte, der blandt andet talte medlemmer af Tuse Å's Ørredsammenslutning og Grusbanden - et samarbejde mellem lystfiskeri-interessenter på Sjælland.

De stod for udsætningen og havde inviteret folk til at komme og kigge på. Flere børn var blandt dem, der fulgte de små ørreder på vej - og de fik lov til at holde nogle stykke og selv kaste dem i vandet.

- Det var lidt klamt og slimet - og så sprællede den, sagde seksårige Storm Hafstrøm, der med stor entusiasme fulgte udsætningen sammen med sin far og hjalp til, hvor han kunne.

Ørredbørnene er opdrættet hos Fyns Laksefisk, men stammer fra lokale moderfisk. Næste år ved denne tid er de formentlig store nok til at blive hevet i land af lystfiskere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk