24. maj 2019
Tempelkrogens Familiecamping i Ågerup har haft besøg af ubudne gæster natten til lørdag.
Tempelkrogens Familiecamping i Ågerup har haft besøg af ubudne gæster natten til lørdag.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Listetyve på spil på campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Listetyve på spil på campingplads
Holbæk - 21. oktober 2018 kl. 11:28
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I dag, søndag, lukker Tempelkrogens Familiecamping i Ågerup ned for sæsonen, men inden da har listetyve nået at besøge pladsen og stjæle kontanter og småting fra gæsterne på stedet. Det skete natten til lørdag.

- Det er vi da rigtig ærgerlige over. Vi havde håbet, at vi slap for at få besøg af tyvene, som tilsyneladende tidligere har været på andre campingpladser og stjæle ting, fortæller Tina Hjorth, der sammen med Andre Nouard driver campingpladsen.

På grund af efterårsferien var der ekstra mange gæster på campingpladsen, og Tina Hjorth fortæller, at tyvene har været hos dem alle.

- De har skåret vinduer ud af forteltene og har derefter taget, hvad de hurtigt har kunnet få fat i. Derudover har de været inde i de biler, som ikke har været låst. Det er fortrinsvis kontanter, de er løbet med, og der har været tale om småbeløb, siger hun.

Trods de mange gæster er der ikke nogen, der har opdaget noget før lørdag morgen.

- Tyvene har været meget stille, så jeg gætter på, at der er tale om nogle meget professionelle af slagsen, fortæller Tina Hjorth.

Politiet var lørdag en tur på campingpladsen for at optage anmeldelser om de mange tyverier.

- De var rundt og snakke med alle. Og det er da en lille trøst, at politiet tager det alvorligt. Nogle af børnene har jo været kede af det og utrygge ved det, der er sket, fortæller Tina Hjorth.

Besøget af de ubudne gæster giver umiddelbart ikke anledning til at ændre noget på Tempelkrogens Familiecamping, når den nye sæson går i gang i april.

- Det er jo svært at forhindre den slags. Vi kan jo ikke ansætte vagter til at gå rundt på pladsen hver nat. Men vi vil da fremover opfordre vores gæster til at låse deres biler og fjerne tasker og punge fra forteltene, når de går til ro, fortæller Tina Hjorth.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk