13. december 2018
Liljehøj fortsætter med de specialiteter og gavekurve, kunderne kender, og har fået mange flere franskinspirerede interiørvarer fra Chic Antique. Fotos Jette Bundgaard.
gallery icon

Se billedserie

Liljehøj fortsætter med de specialiteter og gavekurve, kunderne kender, og har fået mange flere franskinspirerede interiørvarer fra Chic Antique. Fotos Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liljehøj har fået nye ejere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liljehøj har fået nye ejere
Holbæk - 16. oktober 2017 kl. 08:06
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Præcis fire døgn havde de nye ejere, Bente og Allan Kienast, fra de fik nøglerne til Liljehøj, til de kunne åbne officielt den 6. oktober.

Udover den nye maling på væggene og en ny indretning af butikslokalet, vil kunderne bemærke, at Liljehøj-delikatesserne nu har fået selskab af de kendte, franskinspirerede interiørvarer og møbler fra Chic Antique. Bente og Allan Kienast ejer nemlig i forvejen engrosvirksomheden Chic Antique, som sælger møbler og brugskunst i fransk landstil til forhandlere i hele verden. Dette sortiment, som normalt forhandles af interiørbutikker rundt omkring i Danmark, vil fremover også kunne købes hos Liljehøj på Ahlgade 26.

Overtagelsen af butikken på Ahlgade, som har været ejet af Dorthe Kristensen siden 2008, har betydet, at interiørvarer fra andre producenter er erstattet af endnu flere varer fra Chic Antiques store katalog, heriblandt flere møbler. For Bente og Allan Kienast er det vigtigt at fortælle, at resten af sortimentet i Liljehøj fortsætter som hidtil:

- Her vil være delikatesser fra Frederiksberg Chokolade, lokal øl fra Bryghus No 5, hudplejeprodukter fra Munkholm, kaffe og te og naturligvis også vores gavekurve, som bliver byens smukkeste, fortæller Bente Kienast.

De to ansatte i Liljehøj, Bettina Enna og Marthine Modin, fortsætter i butikken, og et nyt ansigt kommer til, nemlig Cecilie Bang-Jensen, der er datter af Bente og Allan Kienast og fremover vil varetage jobbet som butikschef. Bente og Allan Kienast har begge rigeligt at se til i Chic Antique med blandt andet udvikling af nye designs og rejser til samarbejdspartnere og forhandlere i hele verden. Bente Kienast har dog sikret sig, at hun også af og til indgår i vagtplanen i Liljehøj. At møde kunderne i øjenhøjde fungerer nemlig som inspiration til arbejdet i interiørvirksomheden.

- Det har stor værdi at få input og feedback fra slutbrugerne, sådan som vi fremover vil få det her i Liljehøj, hvor vi også vil kunne give videregive vores baggrundsviden om varerne direkte til kunderne, forklarer Bente Kienast og tilføjer, at en del tidligere er gået forgæves til Chic Antique, Højvang 5 i den tro, at det store showroom var en butik: - Nu kan vi fremover sige, at varerne både kan ses og købes nede i centrum af Holbæk på Ahlgade.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk