23. juni 2018
Renoverings-arbejdet er blevet udvidet. Nu sluttes der ikke ved Kasernevej, men ved Borgmester N.E. Hansensvej og Kløvermarksvej. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Renoverings-arbejdet er blevet udvidet. Nu sluttes der ikke ved Kasernevej, men ved Borgmester N.E. Hansensvej og Kløvermarksvej. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lednings-arbejde to måneder endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lednings-arbejde to måneder endnu
Holbæk - 13. september 2017 kl. 05:58
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var oprindeligt planen, at arbejdet med at renovere vandledninger på Munkholmvej i Holbæk skulle være afsluttet i august.

Men Fors klør fortsat på med opgaven, og det kommer formentlig til at tage et par måneder endnu, inden renoveringen er færdig.

Projektet kom lidt forsinket i gang, en del af det har været vanskeligere end antaget og - ikke mindst - så er det blevet udvidet.

Det begyndt ved Østerled og skulle være sluttet ved Kasernevej. Nu bliver der i stedet sluttet af ved Borgmester N.E. Hansensvej og Kløvermarksvej.

- De gamle ledninger var udtjente og trængte til at blive skiftet. En præcis dato for, hvornår arbejdet er færdigt, tør jeg ikke give. Vi kan jo komme ud for uventede ting. Men et kvalificeret bud er, at der går et par måneder mere. Vi tager snart fat med den sidste del, siger projektleder Janus Hvidsten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk