25. februar 2020
Jens-Ole Larsen, indehaver af Slagelse Transportcenter, bød i går eftermiddags inden for i den næsten færdige fragtterminal på Rørvangsvej. Bag ham står nogle de 14 store enheder, blandt andet trækkere, som virksomheden løbende får leveret fra Scania i denne tid. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Jens-Ole Larsen, indehaver af Slagelse Transportcenter, bød i går eftermiddags inden for i den næsten færdige fragtterminal på Rørvangsvej. Bag ham står nogle de 14 store enheder, blandt andet trækkere, som virksomheden løbende får leveret fra Scania i denne tid. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lastbiler rykker snart ind i ny fragtterminal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lastbiler rykker snart ind i ny fragtterminal
Holbæk - 06. november 2019 kl. 14:15
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 2000 kvadratmeter store bygning, der skal huse Slagelse Transportcenters nye fragtterminal er ved at være færdig på Rørvangsvej 33 B. Der blev i går holdt rejsegilde kombineret med åbent hus, og om ciek en måned ventes det, at afdelingen kan rykke fra den halvt så store, lejede hal på Bødkervej 7.

Her blev aktiviteterne overtaget af Slagelse Transportcenter i 2010, og rammerne er nu blevet for små.

For to år siden begyndte indehaveren af firmaet, Jens-Ole Larsen, at se på andre muligheder, og løsningen blev at bygge nyt, da der ikke ikke blev fundet et lejemål, der passede til de ønsker og krav, der var.

Stor grund købt over to omgange

Over to omgange blev grunden på 27.000 kvadratmeter på Rørvangsvej købt af Holbæk Kommune i 2018. Slagelse Transportcenter kører for Danske Fragtmænd, som virksomheden også er medejer af.

- Vi har opdelt hallen sådan, at små biler læsser og losser på den ene side af bygningen. Store køretøjer læsser og losser på den anden side, hvor der er en højere rampe samt 10 slusehuse med udskydelige ramper, fortalte Jens-Ole Larsen ved arrangementet i går

Der er mulighed for, at der i den ene ende af bygningen kan bakkes ind med en trailer med langgods, altså langt og svært håndterligt gods.

Virksomhedens administration fortsætter i Slagelse. I afdelingen i Holbæk er der indrettet lokaler, hvor medarbejderne kan lægge deres tur og opholde sig.

Rammerne er fremtidssikret

Den nye fragtterminal er bygget rigelig stor.

- Det gør vi, fordi vi tror på en god fremtid for Danske Fragtmænd. Derfor fremtidssikret vi rammerne ved at tage en ekstra omgang på det hel. Vi har tidligere altid været bagud på bygningerne, det er vi så ikke længere, sagde Jens-Ole Larsen.

Fra afdelingen i Holbæk betjenes byen og omegnen samt området op til Nykøbing Sj. og Hornsherred.

Den samlede udgift til grundkøb og nybyggeri er på 23-24 millioner kroner.

Den nye fragtterminal skulle egentlig have været færdig til 30. september. Det blev forsinket, fordi Dansk Halbyggeri i forsommeren besluttede at starte forfra, da en underleverandør havde lavet fejlberegninger ved fundamentet.
Jens-Ole Larsen venter, at indflytningen i det nye byggeri kan gå i gang i begyndelsen af december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk