28. september 2020
En lastbil fyldt med grus væltede onsdag morgen på Østrupvej i udkanten af Østrup. Chaufføren slap med knubs. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

En lastbil fyldt med grus væltede onsdag morgen på Østrupvej i udkanten af Østrup. Chaufføren slap med knubs. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lastbil med grus væltede: Chauffør slap med knubs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lastbil med grus væltede: Chauffør slap med knubs
Opdateret 11. december 2019 kl. 09:57
Holbæk - 11. december 2019 kl. 07:50
Af Morten D. Christensen

En 68-årig mand fra Herfølge slap med lettere knubs, da han onsdag morgen omkring klokken 7.25 forulykkede med sin lastbil på Østrupvej i den østlige udkant af Østrup mellem Undløse og Ugerløse.

Det oplyser Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk onsdag kort før klokken 9.

Omstændighederne omkring uheldet er endnu ikke helt belyst, men i hvert fald væltede lastbilen på Østrupvej ud for nummer 42, og dens last af grus landede ude på den nærliggende mark.

Der var ikke andre trafikanter end den 68-årige chauffør involveret i uheldet.

Meldingen om uheldet kom via 112 klokken 7.25 og lød på muligt fastklemte personer. Vestsjællands Brandvæsen fik den 68-årige mand fri af lastbilen, og han slap altså ifølge politiet uden alvorlige skader.

Østrupvej var i en periode helt spærret for trafik omkring uheldsstedet, men allerede ved 8-tiden kunne den øvrige trafik med forsigtighed passere forbi den væltede lastbil.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har tilkaldt vejhjælp til at bjærge lastbilen, ligesom en tungtvognsspecialist skal undersøge lastbilen nærmere for at se, om det skulle være fejl på lastbilen, der var årsag til uheldet.

ARTIKLEN ER OPDATERET 11. DECEMBER KL. 9.20: Artiklen er opdateret med nye oplysninger om uheldet og chaufførens tilstand.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk