23. februar 2020
Benny Jørgensen fra Lions Svinninge(tv.), Susanne Knudsen fra Svinningerevyen og Thomas Birch fra Svinninge Sportscenter glæder sig til at se en masse glade mennesker i hallen, når der er julefrokost. Foto: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Benny Jørgensen fra Lions Svinninge(tv.), Susanne Knudsen fra Svinningerevyen og Thomas Birch fra Svinninge Sportscenter glæder sig til at se en masse glade mennesker i hallen, når der er julefrokost. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Larsen-hits til julefrokosten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Larsen-hits til julefrokosten
Holbæk - 09. oktober 2019 kl. 20:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Peter Og De Andre Kopier« er hovednavn ved julefrokosten, der er åben for private og erhvervsdrivende.

Det er nu fjerde gang at Svinninge Sportscenter står side om side med Lions Svinninge, om at arrangere og gennemføre et brag af en julefrokost.

- Vi vil gerne slå fast, at julefrokosten er for både private og for firmaer, så der er god grund til at sikre sig billet til en festlig aften med god mad, underholdning og live musik igennem hele arrangementet, siger arrangørerne.

Det foregår fredag den 29. november, med start klokken 18.00 og afrunding klokken 01.00.

Klassisk julemad

Maden bliver god og klassisk julemad, med et væld af juleretter - anrettet som buffet.

- Det er ikke med et tvist af noget som helst andet end klassisk jul, og jeg glæder mig voldsomt til at lave maden og servere den for vores gæster, fortæller Thomas Birch. Når han fortæller om det, er det lige før man kan mærke duften af flæskesteg, rødkål, andesteg og brune kartofler brede sig i Svinninge Sportscenters cafeområde.

Man har allerede besluttet at der højest skal være 500 gæster i den julepyntede sal, så der er plads til at komme rundt imellem bordene - og plads til et stort dansegulv, som nok skal blive brugt flittigt. Der bliver også opsat temabarer, herunder en »afterskihytte« blandt andet med udskænkning af diverse former for shots. I en af barerne er det den lokale fodboldklub, der skænker ud af blandt andet øl, drinks og snaps.

- Vi hjælper hinanden her i byen og derfor mener vi også at vi skal feste sammen, det er da helt oplagt. Der er ingen grund til at tage udenbys, når vi er så gode til det her, griner arrangørerne.

Livemusik hele aftenen

Musikken igennem hele aftenen bliver live fra scenen. Under maden og efter aftenens hovednavn, spiller det lokale band »Stockcars«, som efterhånden er blevet legendariske i Svinninge.

- Man kan ikke afholde et hal-bal, en fest eller et større arrangement uden at de er med. Folk elsker dem, de har et kæmpe repertoire og får kollosal god opbakning her i området, lyder det enstemmigt fra de andre tre pladser rundt om bordet i caféen, da avisen besøger Svinninge Sportscenter.

Aftenens hovednavn er »Peter Og De Andre Kopier«, som spiller musik af Gasolin og Kim Larsen.

- Vi er ikke i tvivl om at der bliver trængsel på dansegulvet, når de fyrer op under aftenens gæster, lover arrangørerne.

Alternativ tjenerstab

Det trænede teaterøje - og fans af Svinningerevyen - vil måske kunne genkende ansigterne på medlemmer af Svinningerevyen. De har lovet at være med til at få det hele til »at glide«, så de giver en hånd med, og træder til på serveringsområdet - men i karakterer, som nok skal få løftet mere end et enkelt øjenbryn og smilet frem hos alle aftenens gæster.

- Uden af afsløre for meget, ved vi at holdet blandt andet består af en italiensk (syngende) tjener »Krampeotto«, af en kvindelig tjener, »Vulgerda«, af en tjenerelev, der også er klimatosse og af Oldfruen »Erna«, der styrer slagets gang med hård hånd. Og, vi lover at der ikke bliver kastet med maden, smiler revyens leder, Susanne Knudsen, imens hun slår blikket ned og smiler sødt...

Lions støtter lokalt

Lions Svinninge er ikke alene medarrangør, det er også dem, der får overskuddet fra aftenen. Deres medlemmer vil hjælpe til i hallen før, under og efter arrangementet. De vil også træde til som bartendere og så videre.

- De penge vi tjener ind ved arrangementer i lokalområdet, kommer også lokalområdet til gavn, for de bruges til at støtte lokale ansøgeres velgørende formål og projekter. Der er ikke nogen af de penge, som skal sendes videre til projekter i Afrika og lignende, så der er mange gode grunde til at støtte op om julefrokosten og booke bord til vennekredsen, arbejdspladsen eller hvem man nu vil feste med, understreger Benny Jørgensen, fra Lions Svinninge.

Man kan allerede nu købe billet til aftenen via hjemmesiden cafegrill.dk - under fanen »events«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk