19. maj 2019
Terrassen her har Lars Kristjansen selv bygget. Han kan god lide at skabe individuelle løsninger, der giver plads til detaljer og finurligheder. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Terrassen her har Lars Kristjansen selv bygget. Han kan god lide at skabe individuelle løsninger, der giver plads til detaljer og finurligheder. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lars er (måske) den dårlige samvittigheds løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars er (måske) den dårlige samvittigheds løsning
Holbæk - 12. januar 2019 kl. 19:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 1. januar åbnede den tømreruddannede handy/altmuligmand Lars Kristjansen firmaet Lars-K.dk, med det formål at tilbyde sin hjælp og kreativitet til projekter der ellers ikke bliver lavet, eller - sagt med andre ord - fjerne sine kunders dårlige samvittighed.

-Jeg ordner det, man gerne vil have tid til selv, men ikke rigtig får gjort. Det kan være at sætte hylder op, at lave en terrasse der skræddersyes i forhold til havens bevoksning, eller andre former for altmuligmandsarbeje - med respekt for andres faggrænser, fortæller han, da avisen en dag besøger ham på matriklen i Jyderup, hvorfra han driver sit enkeltmandsfirma, Lars-K.dk.

Han gør meget ud af at forklare at de opgaver han får, bliver løst forsvarligt og lovligt. Derfor udfører han hverken VVS eller installationsarbejde.

- Men jeg kan godt sætte en dør i eller skifte vinduerne i et hus. Faktisk er jeg forhandler af KPK vinduer, så jeg vil også selv kunne levere vinduerne. Jeg har arbejdet på en dør- og vinduesfabrik, så det er overhovedet ikke ukendt område for mig, tilføjer Lars Kristjansen.

Firmaet vil han give en chance som hobbyfirma, men håber på sigt at kunne gøre det til sit hovederhverv.

De sidste mange år har han været ansat på Novo i Kalundborg, men han er oprindeligt uddannet tømrer og har efter sin læretid arbejde i flere forskellige fag, herunder som taxachauffør i Jyderup. På erfaringspaletten finder man også fragtkørsel, stilladsarbejder og alutømrer, så det er en bred vifte af opgaver han kan hjælpe sine kunder med at udføre.

Ønsker man at få kontakt til Lars, kan man henvende sig til ham telefonisk eller via hans hjemmeside.

Opgaverne udføres på hverdage i tidsrummet klokken 7.00-15.00 eller efter aftale.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk