9. august 2020
Sven Madsen og Mogens Gyldenvang ser tilbage på de sidste 35 år med glæde og er selv triste over at Lagersalg må lukke, senest den 22. juni.
Sven Madsen og Mogens Gyldenvang ser tilbage på de sidste 35 år med glæde og er selv triste over at Lagersalg må lukke, senest den 22. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lagersalgs ophørsudsalg slutter med inventarsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lagersalgs ophørsudsalg slutter med inventarsalg
Holbæk - 10. juni 2019 kl. 19:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lagersalg på Ellebjergvej 1 i Jyderup er ved at skulle lukke og det betyder store prisnedsættelser på stort set alle varer, samt et afslutningsmarked, hvor inventar og resterende varepartier sælges.

- Vi lukker senest den 22. juni og holder marked, fredag den 21. juni klokken 14.00 - 16.00, hvor man kan komme og byde på alt inventaret - fra kasseapparaterne - over tøjstativerne og reolerne - og til vores køleskab, siger to af indehaverne, Mogens Gyldenvang og Sven Madsen.

De fortæller at de selvfølgelig synes, det er trist at Lagersalg efter 35 år lukker, men at de i alle årene har været glade for deres ualmindeligt gode og trofaste medarbejdere og deres gode samarbejde med udlejeren og den lokale handelsstandsforening.

Sven Madsen husker tilbage på åbningen som noget helt unikt, for det med at have flere butikker under samme tag, var dengang noget helt nyt i Danmark.

Indtil butikkens lukning, gives der 50 procent i rabat på stort set alle varer i butikken, også på det, der i forvejen har været nedsat.

- Vi skal ikke have noget med hjem, men her er varer for tre millioner kroner, som sælges for halvanden - så der er ingen tid at spilde, hvis man skal gøre en virkelig god handel, understreger Mogens Gyldenvang, der har stået for alt børne og dametøj i butikken.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk