26. september 2020
Kirsten Beier fra Storkfelt Bog & Idé på Ahlgade ved et udpluk af de udsalgsbøger, der allerede er til salg nu. Foto Claus Sørensen.
gallery icon

Se billedserie

Kirsten Beier fra Storkfelt Bog & Idé på Ahlgade ved et udpluk af de udsalgsbøger, der allerede er til salg nu. Foto Claus Sørensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læseoplevelser på udsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læseoplevelser på udsalg
Holbæk - 24. januar 2020 kl. 07:30
Af Claus Sørensen

Det landsdækkende bogudsalg kan også opleves hos Holbæks to boghandlere.

Både hos Storkfelt Bog & Idé på Ahlgade 31 og hos Bog & Idé Holbæk på Smedelundsgade 11 byder udsalget på gode besparelser og på muligheden for samtidig at suge til sig af oplevelser med alt det, der er inde i de bøger, der langes over disken.

- Vi vil ikke bare sælge en god bog, men tilbyde læseoplevelser, man ikke glemmer og fortællinger, der går helt ind under huden, lyder det fra Anders Dahl Iversen, markedschef for Bog & Idés kædekontor.

Der er i boghandlerne samlet et bredt udvalg af titler til bogudsalget med noget for enhver smag. For de krimislugende, de historieinteresserede, de yngste læseglade kunder og for alle andre.

Der er blandt andet store forventninger til de populære Jørgen Leth-titler, til mange biografier, skønlitterære titler og flotte børnebøger.

I begge boghandler i Holbæk står personalet klar til at hjælpe deres kunder med at finde den helt rigtige bog til dem selv eller en, de holder af.

En populær titel, der spås til at blive revet væk under bogudsalget, er »Den gode datter« af Karin Slaughter, en af verdens mest populære krimiforfattere.

Blandt andre spændende titler er også »De bortførte piger« af Mary Lynn Bracht og George R. R. Martins vampyr-roman »Feberdrøm«. To fortællinger, der kryber helt ind i knoglerne på læseren og til bogudsalget kan fås til bare en 50'er stykket.

For de yngste læsere er der også et omfattende udvalg af titler på udsalg, såsom de klassiske Peter Pedal-bøger.

Udsalget indledes onsdag den 29. januar og varer frem til den 9. februar.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk