15. december 2019
Stand up paddling gør det muligt at stå på vandet, og det vil flere og flere prøve. I juni var der introdutionskursus i Holbæk, og interessen var stor. Nu bliver der to kurser efter sommeferien på Bystranden. Foto: Roskilde Kajakpolo og SUP
Stand up paddling gør det muligt at stå på vandet, og det vil flere og flere prøve. I juni var der introdutionskursus i Holbæk, og interessen var stor. Nu bliver der to kurser efter sommeferien på Bystranden. Foto: Roskilde Kajakpolo og SUP
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lær kunsten at stå på vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lær kunsten at stå på vandet
Holbæk - 21. juli 2019 kl. 18:00
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når man nu ikke kan gå på vandet, kan man i stedet stå på vandet - hvis man har lært kunsten. Det kræver et bræt, en pagaj og lidt teknik, som kan læres i Holbæk efter sommerferien på et to-timers kursus formedelst 475 kroner.

Stand up paddling (SUP) hedder sporten. Fjordlandet Outdoor med base i Roskilde kommer til Holbæk Havn ved Bystranden 1. august og 1. september med en mobil SUP-trailer fyldt med udstyr.

Instruktørerne kommer fra Much Fun Roskilde Kajakpolo og SUP, der er med i Fjordlandet Outdoor.

- Da vi havde intro-kursus i juni i Holbæk, var der ret stor interesse. Der er plads til otte deltagere på hvert kursus, men vi gennemfører, bare der er en kursist, siger er Lars Brøchner Møller, indehaver af Much Fun Roskilde Kajakpolo og SUP.

Deltagerne skal være over 12 år, og man skal kunne svømme. Det sker, man falder af det oppustelige paddleboard, selv om de er meget stabile, tilføjer han.

På kurset lærer deltagerne om teknik og brug af udstyr, at stå sikkert til søs, balancere på et bræt på vandet, vende og komme sikkert i land. De får under turen tips og tricks til at lege på og med et paddleboard.

- Mange tænker, at det vel ikke kan være så svært at begynde på SUP. Vi mener, det kræver erfaring og bruger kun uddannede instruktører for at sikre, at deltagerne får en god start og ved, hvad det vil sige at færdes i en havn, på havet, en fjord, sø, flod eller stor å, forklarer Lars Brøchner Møller.

Billetten til en ny oplvelse fås på Much Fun Roskilde Kajakpolo og Sups hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk