27. september 2021
Lægerne i Regstrup rykker ind i den øverste etage af denne bygning på Gl. Skovvej 158. Det meste af den nederste etage vil blive forsøgt udlejet.
gallery icon

Se billedserie

Lægerne i Regstrup rykker ind i den øverste etage af denne bygning på Gl. Skovvej 158. Det meste af den nederste etage vil blive forsøgt udlejet.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læger køber rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læger køber rådhus
Opdateret 22. november 2014 kl. 07:36
Holbæk - 21. november 2014 kl. 16:12
Af Kaj Ove Jensen

Siden opførelsen i 1970 og 1978 har de to gule murstensbygninger på Gl. Skovvej 158 i Nr. Jernløse tjent kommunale formål.

Først for den daværende Jernløse Kommune, der opførte bygningerne, og siden kommunesammenlægningen i 2007 har medarbejdere fra Holbæk Kommune haft arbejdsplads på stedet.

Men engang næste år er det slut med at løse kommunale arbejdsopgaver på stedet, for ejendommen er solgt. Køberne er Lægerne i Regstrup og Regstrup Fysioterapi, som begge har brug for mere plads, end der er på deres nuværende adresser.

Lægeklinikken, der ellers var langt fremme med planer om at bygge nyt på Nørupvej ved siden af SuperBrugsen Nr. Jernløse, rykker ind i øverste etage af bygningen fra 1978, der husede Jernløse Kommunalbestyrelses mødesal i den nederste etage.

Lægerne vil i øvrigt forsøge at udleje cirka 300 kvadratmeter, gerne til andre inden for sundhedssektoren.

Regstrup Fysioterapi rykker fra 120 kvadratmeter til cirka 650 kvadratmeter i den anden bygning fra 1970.

I øjeblikket sidder cirka 70 medarbejdere fra Holbæk Kommunes vejmyndighed, bygge- og anlægsafdeling samt teknisk service i lokalerne på Gl. Skovvej. Det er uvist, hvor de skal flyttes hen, men det indgår i arbejdet med at få den nye organisering i kommunen på plads.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt fredag.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk