22. juni 2021
De tre mistænkte røvere steg på toget i Vipperød om aftenen den 22. april.
De tre mistænkte røvere steg på toget i Vipperød om aftenen den 22. april.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde udsat for røveri i tog: Politiet mangler afgørende spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde udsat for røveri i tog: Politiet mangler afgørende spor
Holbæk - 07. maj 2021 kl. 15:11
Af Morten D. Christensen

Politiet er fortsat uden mange spor i sagen om en 46-årig kvinde fra Roskilde, der om aftenen torsdag den 22. april anmeldte, at hun var blevet udsat for røveri i toget mellem Vipperød og Lejre.

arrow Læs også: Kvinde udsat for røveri i toget

Kvinden var steget på toget i Holbæk og skulle til Roskilde. I Vipperød var en gruppe unge mænd steget ombord, og tre af disse havde truet den 46-årige kvinde til at udlevere sin taske, som blandt andet indeholdt 2200 kroner i kontanter.

Én af mændene havde truet kvinden med en kniv.

De tre, der alle var af mellemøstligt udseende og omkring 18 til 22 år, stod af toget i Lejre, mens nogle af de øvrige fra gruppen fortsatte videre til Roskilde.

Da kvinden selv var steget af toget i Roskilde, anmeldte hun episoden til politiet.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi har man efterforsket sagen, men der er ikke kommet noget afgørende gennembrud. Det er således ikke lykkede at identificere de tre mistænkte, oplyser Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder i politikredsen.

- Der har desværre ikke været videoovervågning i det pågældende tog, og der har heller ikke været så mange andre spor at gå efter. Men sagen er stadig under efterforskning, lyder det fra politi-talspersonen.

Skulle man have været vidne til episoden i toget om aftenen torsdag den 22. april eller have oplysninger i sagen, kan man kontakte lokalpolitiet i Holbæk på telefon 114.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk