4. juli 2020
Jens Wollesen   SJ-MEDIER
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvæstet kvindelig hundelufter fundet i fodgængerfelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvæstet kvindelig hundelufter fundet i fodgængerfelt
Holbæk - 14. januar 2020 kl. 07:33
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kl. 21.20 lørdag aften blev politiet kontaktet af pårørende til en 69-årig kvinde fra Holbæk, som nu var indlagt på sygehuset i Holbæk med indre kvæstelser og måske også kvæstelser i hovedet under omstændigheder, som hun ikke selv kunne bidrage med oplysninger omkring.

arrow Læs også: Fortsat mystik om kvæstet kvinde fundet i fodgængerfelt

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet fik klarlagt, at hun kl. ca. 18.00 var blevet fundet liggende hjælpeløs i et fodgængerfelt midt på Munkholmvej i krydset ved Stormøllevej-Østre Fælledvej.

En kvindelig cyklist havde fundet hende liggende på vejen ukontaktbar og med en hundesnor i hånden. Hunden var dog løbet væk og hjem til kvindens bopæl i nærheden.

Ifølge cyklisten var der ingen øvrige trafikanter på stedet, hvorfor hun sammen med andre trafikanter, der kom til stedet, fik slået alarm og afspærret stedet, så ingen kørte ind i kvinden.

Hun blev bragt på skadestuen, men årsagerne til kvindens tilskadekomst kunne ikke umiddelbart klarlægges, idet kvinden ikke selv var i stand til at afgive en forklaring om sine skader.

Efterfølgende afspærrede politiet findestedet på Munkholmvej i forbindelse med en nærmere undersøgelse med assistance fra en tilkaldt bilinspektør. Heller ikke disse undersøgelser kunne klarlægge omstændighederne eller årsagen til kvindens tilskadekomst nærmere.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at der enten kan være tale om et færdselsuheld eller måske et overfald. Kvinden havde været iført en mørk dynejakke, da hun blev fundet på vejen, og blev i øvrigt beskrevet som ca. 160 cm høj og med langt brunt hår.

Ud over indre kvæstelser havde hun også tydelige, friske skader i ansigtet. Politiet har indledningsvist optaget rapport om sagen som et færdselsuheld, men udelukker ikke andre årsager til hendes kvæstelser.

Politiet i Holbæk vil gerne i kontakt med personer, der kan bidrage med oplysninger om kvindens færden i området ved findestedet, eller som måske har set noget usædvanligt ske i området.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk