23. november 2020
Kurling med k spilles på et gulv med plastic-sten på hjul. Foto: Jørgen Juul
Kurling med k spilles på et gulv med plastic-sten på hjul. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurling uden is, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurling uden is, tak
Holbæk - 26. oktober 2020 kl. 18:02
Af Jørgen Juul

Stadionhallen på Borgmestergårdsvej i Holbæk skal efter planen været et stort medborgerhus for beboerne i det nye kvarter i stadion-området i Holbæk, og en og anden tror måske, at hallen står tom, efter at mange foreninger er rykket i Holbæk Sportsby.

Sådan er det ikke. Der er masser af aktivitet i hallen. I hvert fald i de perioder, hvor corona-restriktionerne ikke er så slemme. Tre kampsportsforeninger træner i Stadionhallen. Det samme gør medlemmerne af fægteklubben Fleche. Holbæk Garden er der. Og i begyndelsen af næste måned rykker endnu en idrætsforening ind på gulvet i hallen. Det er Holbæk Krolf Klub.

Krolfspillerne skal ikke spille indendørs krolf i hallen, men det nye kurling. Princippet i kurling er det samme som i curling. Men hvor curling spilles på is og med sten, spilles kurling til et målområde med en plasticdug og med plastic-sten på hjul.

- En meget ældre-venlig idræt, siger Peter Andersen, næstformand i Holbæk Krolf Klub.

10-12 medlemmer er klarpå nuværende tidspunkt, og man håber på flere, når der skal spilles i Stadionhallen fra mandag den 2. november.

- Nu er der jo lige det med corona-restriktionerne. Vi får se, siger Peter Andersen.

Sidste år spillede krolferne kurling i Foreningshuset på Holbæk Fælled, men dér er der ikke plads til en bane i fuldt format. Banen er op til 12 meter lang og to meter bred. Der bliver tre baner i Stadionhallen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk