1. oktober 2020
Et eksempel på Marianne Kibenichs keramiske figurgrupper, hvor temaet er mennesker i forskellige situationer, aktiviteter og roller. Privatfoto.
Et eksempel på Marianne Kibenichs keramiske figurgrupper, hvor temaet er mennesker i forskellige situationer, aktiviteter og roller. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstudstilling i seniorlandsbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstudstilling i seniorlandsbyen
Holbæk - 17. september 2020 kl. 07:21
Af Jette Bundgaard

Der er lang tradition for, at malegruppen i Holbæk Seniorlandsby holder fælles udstilling om efteråret med årets arbejder. Men som så mange andre kunstneriske aktiviteter har malegruppen i år været nedlukket på grund af corona og dermed måttet opgive efterårsudstillingen.

I stedet har to af gruppens kreative medlemmer, Karen Sylvest og Marianne Kibenich, slået sig sammen om at afholde en fælles udstilling med såvel retrospektive som helt nye arbejder.

Karen Sylvest viser på udstillingen akryl- og pastelmaling med temaer som personportrætter, interiører, landskaber, abstrakte motiver og billeder med symbolske temaer.

Marianne Kibenich udstiller, foruden sine abstrakte collager og fantasifuldt bearbejdede sten, også små udtryksfulde keramiske figurgrupper, hvor temaet er mennesker i forskellige situationer, aktiviteter og roller.

Udstilingen kan opleves fredag den 18., lørdag den 19. og søndag den 20. september i Seniorlandsbyens fælleshus, Tjebberup Vænge 8. Alle dage mellem klokken 13 - 17.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk