4. august 2021
Karsten Krossing Hansen ved glasbordet, der er en del af hans udstilling hos HJ Design i Ugerløse. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Karsten Krossing Hansen ved glasbordet, der er en del af hans udstilling hos HJ Design i Ugerløse. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunst-debutant med glas og bolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunst-debutant med glas og bolde
Holbæk - 30. maj 2020 kl. 12:39
Af Jørgen Juul

Glas i forskellige faconer, farver, lys fra LED-pærer og bolde fra legetøjsforretningen bliver til kunst i hænderne på Karsten Krossing Hansen fra Ugerløse. I en alder af 68 år debuterer han som udstiller i forbindelse med Kunst i Pinsen. Det sker i lokalerne hos HJ Design på Krogården ud til Hovedgaden i Ugerløse.

Karsten Krossing Hansen er uddannet elektriker, men har gennem mange år arbejdet med industri-lakering. Han er en kreativ sjæl, der længe har skabt for eksempel bord-bænke-sæt med bålplads i midten, borde i egetræsplanker, ottekantede huse til fritidsformål samt barer.

Kunsten med glas og bolde er kommet til inden for det seneste par år.

Malerierne er skabt i to lag glas. De kan, selvfølgelig, hænge på væggen, men på udstillingen i Ugerløse kan man også se et bord i form af et rundt maleri - også det med lys fra LED-pærer.

Og så er der en skulptur skabt præcis af det, den ser ud til at være skabt af: Bolde i forskellig størrelse. Dem har han fundet i en lokal legetøjsforretning.

- De er malet og sat på rør, fortæller Karsten Krossing Hansen.

- Det med kunsten og designet af blandt andet møbler og fritidshuse er en hobby for mig, en leg med ideer. I stedet for at smide ting ud, skaber jeg noget af dem, siger han.

På udstillingen viser han otte billeder med malet glas i forskellige figurer plus otte tavler med tekst. De fortæller om hans arbejde.

En anden, der udstiller hos HJ Design i pinsen, er Anne-Lise Pedersen fra Tølløse. Hun er repræsenteret med en række malerier.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk