26. marts 2019
Modelfoto
Modelfoto
Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunder raser over elendige tatoveringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunder raser over elendige tatoveringer
Holbæk - 05. oktober 2018 kl. 11:40
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere kunder retter kritik mod Twenty Two Tattoo i Ugerløse, fordi lærlinge har tatoveret en række kunder på et falsk grundlag. Lærlingene løj nemlig om deres evner. Det skriver Ekstra Bladet.

Kunderne klagede på tatovørsalonens Facebookside, der i øjeblikket ikke er tilgængelig.

Ekstra Bladet har talt med fire personer, der har forladt tatovørsalonen med et utilfredsstillende resultat. En af dem er Line Billing-Hansen.

- Efter jeg har siddet i stolen i halvanden time, siger han: 'Så er den færdig!', og jeg siger så: 'Færdig? Det ligner jo slet ikke!' Jeg tænkte, det bare ikke kunne passe. Den var lige så flad som en børnetegning, siger Line Billing-Hansen til Ekstra Bladet.

På forhånd havde hun fået tilsendt et billede af den blomst, som hun skulle have tatoveret og var meget glad for den. Men resultatet efter at have ligget under nålen var slet ikke identisk med billedet.

Nul lærlinge

Ifølge ejerne, Sanne Christensen og Jesper Carstensen, har de haft problemer med deres lærlinge, fordi lærlingene fremviste billeder af tatoveringer, de ikke selv havde lavet, men fortalte, at det var deres eget arbejde.

- De fejl kommer ikke til at gentage sig. Vi kommer til at tage skraldet for dem nu, og det lærer vi på den hårde måde, siger Jesper Carstensen til Ekstra Bladet.

De utilfredse kunder er blevet tilbudt at få lavet en optegning eller en dæktatovering, men de har takket nej til at lægge sig under nålen i den samme tatovørsalon igen.

Jesper Carstensen fortæller også, at kunderne må melde ud, hvordan de ønsker, at der bliver rettet op på fejlen.

Lærlingene er blevet fyret, og til Ekstra Bladet fortæller ejerne, at salonens fremtidige lærlinge skal igennem et forløb på to år, hvor de kun må tatovere på skind.

SN.dk har talt med ejer Sanne Christensen. Hun ønsker ikke at udtale sig.

Se de utilfredse kunders tatoveringer på Ekstra Bladets hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk