25. april 2019
Mathilde Olsen har tre børn, som synes, det er en fest at komme i butikken i Smedelundsgade 7, men det er snart slut. Foto: Kaj Ove Jensen
gallery icon

Se billedserie

Mathilde Olsen har tre børn, som synes, det er en fest at komme i butikken i Smedelundsgade 7, men det er snart slut. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunder er kede af »Fætter« forsvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunder er kede af »Fætter« forsvinder
Holbæk - 12. december 2018 kl. 12:48
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 1980 har Fætter BR haft en butik i Holbæk. Men 31. december bliver sidste åbningsdag, skriver dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Butikken i Smedelundsgade 7 er ejet af Top-Toy, der er Nordens største legetøjskæde. Kæden satte fredag navn på de ti danske butikker, der skal lukke som led i en omorganisering af koncernen. Den er under rekonstruktion (som før hed betalingsstandning).

- Jeg har brugt butikken meget. Det er kedeligt, at der ikke længere er en legetøjsbutik i midtbyen. Den var her også, da jeg var barn, siger Mathilde Olsen, Holbæk.

Hendes tre børn på 5, 10 og 11 år.

- De synes, det er en fest at komme derind, tilføjer Mathilde Olsen.

Lis Andersen, Vipperød, betegner lukningen som ærgerlig.

- Jeg har lige købt julegaver til børnebørnene. Tidligere købte jeg også til mine egne børn, så jeg er kommet her i mange år, fortæller Lis Andersen.

I Holbæk Mega Center driver Top-Toy også legetøjsvarehuset Toys'R'Us, men Lis Andersen er mest kommet i Fætter BR.

- Jeg synes, det er rart, at det er en mindre butik. Men nu bliver jeg nødt til at bruge den større butik, siger Lis Andersen.

Jim Christensen og hans datter Pernille Christensen, begge Holbæk, har også lige været på julegaveindkøb, da Nordvestnyt snakker med dem.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at Holbæk ikke skal have en legetøjsbutik i midtbyen, det er da sørgeligt. Jeg havde slet ikke set det komme, siger Jim Christensen.

Det var næsten et mindre chok, han fik, da hans datter fortalte ham om lukningen på vej ud af butikken, som hun havde hørt om for nogle dage siden.

- Jeg er 30 år, og butikken har altid været her. Der har altid været en god service, og der er hyggeligt, så jeg synes da, det er ærgerligt, at den lukker. Der er også Toys'R'Us, men der er en anden atmosfære i Fætter BR, synes Pernille Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk