23. november 2017
Ida Okkels og Carl Shmidt er initiativtager til en konkurrence om unge og valget - der er penge at hente. Foto: Peter Andersen
Ida Okkels og Carl Shmidt er initiativtager til en konkurrence om unge og valget - der er penge at hente. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kun for unge: skrivekonkurrence om valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun for unge: skrivekonkurrence om valget
Opdateret 13. september 2017 kl. 20:50
Holbæk - 13. september 2017 kl. 20:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er penge, berømmelse og demokrati i spil, når Nordvestnyt og Stenhus Gymnasium & HF udskriver en essay-konkurrence under overskriften »Unge og valget«.

På initiativ af gymnasieleverne Ida Okkels og Carl Schmidt, der sammen med andre unge udgør Politisk Samling på gymnasiet, udskriver Nordvestnyt en essay-konkurrence, hvor alle unge i Holbæk Kommune mellem 15 og 25 år får mulighed for at bidrage med deres forventninger til valget og politikerne, deres drømme og forventninger til at bo og leve i Holbæk Kommune samt deres personlige refleksioner og overvejelser i forhold til emnet.

Hver uge i ugerne 42 til 46 bringer Nordvestnyt et af de indsendte bidrag i avisen. Bidrag sendes til nvn.ung@sn.dk inden den 6. oktober.

Eleverne bakkes op af lærerne Camilla Storm Hansen og Marianne Hvidt, der sammen med Jan Løve fra Sparekassen Sjælland, der har doneret 2.000 kroner i præmie, og chefredaktør Tove Bonnichsen udgør et dommerpanel, der til sidst kårer en vinder blandt de bragte indlæg. Udover pengene får vinderen også mulighed for at tilbringe en dag i borgmester Søren Kjærsgaards selskab.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk