23. marts 2019
Bromølle Kro er klar med den gode julestemning, men  om juleperioden bliver hvid (som her) eller grøn, ved endnu kun vejrguderne.Arkivfoto
Bromølle Kro er klar med den gode julestemning, men om juleperioden bliver hvid (som her) eller grøn, ved endnu kun vejrguderne.Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kro har lagt jule-planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kro har lagt jule-planer
Holbæk - 21. september 2018 kl. 06:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bromølle Kro ved Jyderup har en række jule-arrangementer, der allerede har vist sig at være populære. Nogle er udsolgt, imens andre er godt på vej til at blive det.

- Vi er simpelthen så heldige, at vi har rygende travlt hele tiden. Pladserne til vores julefrokoster er allerede godt i gang med at blive fyldt op, og en af de to julekoncerter er udsolgt, så vi ved allerede nu, at vi ikke kommer til at kede os i december, griner Bromølle Kro's indehaver, Bettina Bresnov.

Der er annonceret tre julefest-arrangementer med julebuffet og efterfølgende underholdning.

- Fredag den 30. november, lørdag den 24. november, lørdag den 1. december og lørdag den 8. december, serverer vi vores traditionelle julebuffet, der bugner af hjemmelavede juleretter. Prisen inkluderer fri øl, vin og vand hele aftenen. Bandet Hitfingers spiller op til dans og alle har en fest. Det er superhyggeligt og vi glæder os hvert år til julefesterne, siger Bettina Bresnov videre.

Familiejulefrokosterne er der også allerede tænkt på, og vil man gerne have familien omkring sig, uden selv at skulle stå i køkkenet, er det søndag den 25. november, søndag den 2. december, søndag den 9. december og søndag den 16. december og 2. juledag, onsdag den 26. december, det kan lade sig gøre. Disse dage er det fra klokken 12.00, man kan spise hjemmelavede juleretter på kroen.

Fredag den 23. november kommer Søs Fenger til Bromølle Kro, hvor hun underholder ved arrangementet »Menu og Julekoncert«. Arrangementet er for længst udsolgt, men der er få billetter tilbage til kroens andet koncetarrangement »Menu og koncert med Peter Vesth & venner«, som afholdes fredag den 14. december.

- Kroen pyntes selvfølgelig op efter alle kunstens regler, så ingen vil være i tvivl om at vi fejrer jul på Bromølle Kro.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk