10. december 2019
Henrik Dybvik-Nielsen: - Jeg vil kæmpe med næb og klør, for at kræmmermarkedet kan få lov til at blive i hallen. Foto: Jørgen Juul
gallery icon

Se billedserie

Henrik Dybvik-Nielsen: - Jeg vil kæmpe med næb og klør, for at kræmmermarkedet kan få lov til at blive i hallen. Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kræmmerhal er truet af lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræmmerhal er truet af lukning
Holbæk - 14. juni 2019 kl. 16:35
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem seks år har der været kræmmerhal på adressen Hjulmagervej 3 i Holbæk. Men nu her kræmmermarkedet truet af lukning. Holbæk Kommune har givet hallens ejer frist frem til den 1. oktober i år til at stoppe kræmmer-aktiviteterne. Overholdes påbuddet ikke, vil kommunen uden yderligere varsel overgive sagen til politiet.

Det fremgår af et brev fra Holbæk Kommune, og af samme brev fremgår det, at kommunen har modtaget en klage over, at der er etableret kræmmermarked på ejendommen. Ifølge lokalplanen må området anvendes tilindustri- og værkstedsvirksomheder samt håndværks- og lagervirksomhed, men ikke til detailhandel. Det, der foregår i en kræmmerhal, er detailhandel, mener Holbæk Kommune.

- Kommunens beslutning forstår jeg simpelt hen ikke. Holbæk har brug for sådan et sted, og jeg vil kæmpe med næb og klør, for at vi kan få lov til at blive, siger Henrik Dybvik-Nielsen, der er bestyrer af hallen på Hjulmagervej.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk