24. oktober 2020
Sandra Mouritzen er kostvejleder og hjælper andre med deres vægttab. Hun starter hold i Loop-Jyderup, mandag den 7. januar. Foto: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Sandra Mouritzen er kostvejleder og hjælper andre med deres vægttab. Hun starter hold i Loop-Jyderup, mandag den 7. januar. Foto: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kostvejleder starter hold i Loop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kostvejleder starter hold i Loop
Opdateret 03. januar 2019 kl. 09:48
Holbæk - 27. december 2018 kl. 20:23

Under overskriften »Vægttab & Sundhed i Jyderup - Holdet der sparker dig igang«, starter kostvejleder Sandra Mouritzen et vægttabshold op hos Loop i Jyderup.

Med første mødegang mandag den 7. januar 2019, kan alle der har lyst til at tabe sig i vægt og få mere livskvalitet, allerede nu tilmelde sig holdet, hvor man ses hver mandag aften, i tre planlagte moduler.

Første gang er et intromøde for de tilmeldte deltagere. Denne aften bliver forløbet, med de tre moduler og deres formål forklaret. Det er også på intromødet at centrets maskiner indroduceres og man kan booke tid til en personlig gennemgang af maskiner med en instruktør. Fra uge 2 til uge 8 mødes man mandag aften til vejning og sundhedssnak.

- Herefter vil deltagerne de efterfølgende fem uger være på egen hånd, for at få indarbejdet de nye vaner og få lært deres nye krop at kende uden min vejledning, forklarer Sandra Mouritzen.

Mandag den 7. januar mødes de tilmeldte deltagere klokken 18.30 hos Loop, der ligger på hjørnet af Skarridsøgade, Holbækvej og Drivsåtvej i Jyderup.

Man behøver ikke at skulle træne i centret, men et medlemskab hos Loop er påkrævet. Tilmelding kan blandt andet ske via mailadresseninfo@vaelgdetgodeliv.dk.

I næste udgave af Jyderup Posten vil man kunne læse mere om Loops nye tiltag.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk