5. juni 2020
Søren Bøtker Pedersen fortæller om den konkurrence Jyderup ­Erhvervsforening lancerer i denne uge. Privatfoto.
Søren Bøtker Pedersen fortæller om den konkurrence Jyderup ­Erhvervsforening lancerer i denne uge. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkurrence for dem der handler lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrence for dem der handler lokalt
Holbæk - 21. maj 2020 kl. 05:47
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Hvem handler du med lokalt?«. Sådan lyder overskriften på en konkurrence, som Jyderup Erhvervsforening lancerer i denne uge.

Formand for foreningen, Søren Bøtker Pedersen fortæller om konkurrencen, der løber fra mandag i denne uge til søndag den 7. juni:

- Igennem hele coroankrisen har alle butikker og virksomheder i Jyderup oplevet en fantastisk opbakning fra borgerne i lokalområdet. De har i den grad vist og gjort alt, hvad de kunne for handle lokalt og dermed støtte op om, at vi forsat har et aktivt butiks- og erhvervsliv i Jyderup. Det vil Jyderup Erhvervsforening gerne takke for, og vi igangsætter derfor en lokal konkurrence. Her har alle mulighed for at vinde et gavekort på 500 kroner til lige nøjagtig det eller de steder, hvor de handler lokalet. Det kan både være butikker, frisører, spisesteder, velvære og sundhed, håndværkere og så videre. Det er ikke noget krav, at den, man handler hos, er medlem i erhvervsforeningen, men det er et krav, at virksomheden skal ligge i Jyderup eller i lokalområdet omkring Jyderup, fortæller han.

Jyderup Erhvervsforening har en del medlemmer, som ligger uden for lokalområdet, dem kan man selvfølgelig vinde gavekort til, hvis man handler hos dem. Er man i tvivl om, hvem der er medlem, kan man se medlemslisten på Jyderup Erhvervsforenings hjemmeside.

- Det er desværre ikke alle virksomheder, der får mulighed for at åbne endnu, men derfor kan man stadig godt indstille dem og dermed vinde et gavekort til dem, påpeger Søren Bøtker Pedersen og tilføjer, at det blandt andet drejer sig om nogle spisesteder og fitnesscentre.

For at deltage i konkurrencen skal man enten tage et billede af den butik, virksomhed, eller ekspedient, som man handler med lokalt, og uploade det under opslaget "Hvem handler du med lokalt" på Jyderup Erhvervsforenings Facebookside, sende sit forslag til info@jyderuperhvervsforening.dk, eller aflevere sit forslag med navn og adresse hos Jyderup Præstegaard eller Jyderup Bageren.

Der bliver i alt udstedt 40 gavekort af 500 kroner.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk