18. september 2019
Kokken Jesper Volmer holder foredrag om Kongehuset - set indefra og om hvordan han har tacklet det at brække nakken og dermed, helt uventet, blive ramt af skæbnen. Pr-foto
Kokken Jesper Volmer holder foredrag om Kongehuset - set indefra og om hvordan han har tacklet det at brække nakken og dermed, helt uventet, blive ramt af skæbnen. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kongelig kok holder foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kongelig kok holder foredrag
Holbæk - 11. januar 2019 kl. 19:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jesper Vollmer fortæller om Kongehuset indefra og om hvordan han selv blev ramt af livets skæbne.

Svebølle Frivillige Biblioteksgruppe har inviteret den tidligere køkkenchef Jesper Vollmer til at fortælle om sin tid i det Kongelige køkken.

Jesper Vollmer var inden sin tragiske ulykke, køkkenchef i 10 år for Regentparret. I foredraget skildrer Jesper Vollmer sin tid i stillingen som køkkenchef. Hvordan er det at komme ind fra siden og skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner? Hvilke arbejdsrutiner er der? Og hvor svært er det at ændre og præge et så traditionelt hus, der på én gang er fuld af traditioner, men samtidig også en moderne arbejdsplads, der følger med tiden? Stillingen som køkkenchef bar i høj grad præg af, »hvordan man altid har gjort«. Det fik han prikket lidt til. Jesper, der er gift med Annette Heick, kommer også ind på sin tid efter den tragiske ulykke under en ferie i Thailand, hvor han brækkede nakken. På et splitsekund var Jespers liv ændret på drastisk vis. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at Jesper ikke endte i en rullestol.

Alt dette og mere til, kan man høre om i dette appetitvækkende og tænksomme foredrag, der finder sted på Svebølle Kvik Bibliotek, Centervej 13 i Svebølle. Arrangementet foregår torsdag den 17. januar klokken 19.00. Der er allerede godt gang i billetsalget, men der er stadig ledige billetter, som kan købes via www.kalundborgbib.dk under »det sker« eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg Biblioteker i den bemandende åbningstid.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk